Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hotel Breitenburg

Luksuriøst ophold i superiorværelse eller suite inkl. aftenbuffet, spaadgang m.m. i Nordtyskland. Pris pr. person.

Topmoderne i naturskønne rammer

Hotel Breitenburg slog dørene op for første gang den 1. november 2021, hvor de gamle og nu gennemrenoverede staldbygninger tilhørende slottet Breitenburg genopstod som luksushotel.

 

Hotellet ligger smukt placeret halvanden times kørsel syd for den dansk-tyske grænse, og her får I en opholdsoplevelse, der forener det kulinariske med det naturskønne, og det luksuriøse med det komfortable i en bygning, der forener det historiske med det nye.

 

Selve hotellet fremstår tæt på majestætisk set udefra, hvor staldbygningernes form og detaljerigdom er bevaret. Indvendigt er alt fuldstændig nyrenoveret, så I kan træde ind på et topmoderne hotel, der både byder på et storslået spaområde og en stilfuld restaurant.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der værdsætter luksus
 • Bo i et superiorværelse med udsigt til Breitenburg-kanalen eller i en stor Maisonette Suite - på et topmoderne og helt nyt hotel
 • Adgang til overdådigt spaområde med infinitypool, forskellige typer sauna og store afslapningsområder

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse. 

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
  I kommer til at bo i et superiorværelse med udsigt til Breitenburg-kanalen eller i en Maisonette Suite
 • Udsøgt morgenmad inkl. bobler
 • Front cooking-oplevelse med aftenbuffet
 • Adgang til spa (infinitypool, forskellige saunaer og store, rummelige afslapningsrum) - inkl. adgang på ankomst- og afrejsedagen fra kl. 07.00 - 22.00
 • Adgang til fitness
 • Voucher, der giver 10 % rabat i udvalgte butikker hos Designer Outlet i Neumünster
 • Gratis WLAN
 • Gratis parkering

DEALpris 950 kr. Normalpris 1.215 kr. Spar 21 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle søndage til og med den 17. december 2023. Dog ikke på helligdage.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

På ankomstdagen er jeres værelse klar fra kl. 15, men spaområdet er allerede åbent fra kl. 7:00, så I kan starte jeres ferie dejligt og afslappet. På afrejsedagen skal I tjekke ud senest kl. 11, men I er velkomne til at benytte spaområdet helt indtil kl. 22:00.

 

Hotel Breitenburg

Allerede ved ankomsten vil I kunne fornemme, hvor storslåede hotellets omgivelser er. Hotel Breitenburg ligger nemlig omgivet af sin egen 27-hullers golfbane, der både giver luft og vidder til de naturskønne omgivelser.

 

Hotellets restaurant, Restaurant Johann, har fået sit navn fra Johann Rantzau, der grundlagde Breitenburg slot i det 16. århundrede. Her kan I glæde jer til mad lavet fra bunden og med fokus på lokale og sæsonbetonede råvarer. En kulinarisk oplevelse af de gode - både når I går til bords til den helt særlige front cooking-oplevelse, og når I står op til friskbagt brød, juice og de mange andre lækkerier, som morgenbordet på Hotel Breitenburg byder på.

 

Under opholdet er det muligt for jer at benytte hotellets overdådige spaområde. Spaen byder bl.a. på infinitypool, forskellige typer sauna og store afslapningsområder. Det er naturligvis også muligt at tilkøbe forskellige behandlinger, så jeres velvære kan komme helt i top.

 

Sådan skal I bo

Velankommet og venligt tjekket ind, bliver i ført til jeres værelse, hvor I mødes af en indretning, der er præget af varme toner og træ, hvilket giver en rolig og behagelig atmosfære, I hurtigt vil føle jer hjemme i.

 

Skal I bo på et superiorværelse med udsigt til Breitenburg-kanalen, bliver I indlogeret på et ca. 29 m² stort værelse med et opholdsområde, et skrivebord, et fladskærms-tv og en behagelig 1,80 m bred boxseng. I har desuden jeres eget luksuriøse badeværelse med regnbruser og separat toilet. Værelserne i stueetagen har terrassedøre ind til gården, og dem på 1. sal har en fransk altan.

 

Skal I bo i en Maisonette Suite, tjekker I ind i en ca. 40 m² stor suite, der er fordelt på to etager. På den nederste etage finder I en rummelig stue med fladskærms-tv og et luksuriøst badeværelse med regnbruser og separat toilet. På øverste etage venter en behagelig 1,80 m bred boxseng. Suiterne ligger på første sal, har fransk altan og tilbyder en dejlig udsigt over den rolige gårdhave og den tilstødende golfbane.

 

Godt at vide

Kommer I i el-bil, er der el-ladestandere ved hotellet.

 

Området omkring hotellet

Omgivelserne ved Hotel Breitenburg indbyder i den grad til gåture. Tæt på hotellet finder I både Breitenburger Kanal, Breitenburger Slot og floden Stör. Hvis I kører rundt i området, vil I også kunne opleve de mange små kanaler, der løber til og fra Stör, og som er med til at tegne området. Hotel Breitenburg er også det perfekte udgangspunkt, hvis I vil opleve storbyen Hamborg.

 

I kan også sætte kurs mod McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, som ligger ca. 40 kilometer fra hotellet, og som tilbyder alt fra tøj og accessories til sko, sportstøj og ting til hjemmet. Glæd jer for eksempel til at gå på jagt mellem mærker som Armani, Gucci, Pandora, Nike og Puma - alt sammen med rabatter på 30-70%. Med i opholdet får I en voucher, der giver 10 % rabat på de i forvejen favorable priser, så I kan få fyldt godt op i garderobeskabet.

 

 

Hotel-Breitenburg.jpg

Ophold på Hotel Breitenburg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail