Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Holistisk ansigtsbehandling

Forkæl dig selv med en afslappende holistisk ansigtsbehandling hos Clinique Nostalgi.

Holistisk ansigtsbehandling

Plej og forkæl dig selv med en skøn, dyb og afslappende holistisk ansigtsbehandling, som vil give dig masser af velvære, et afslappet ansigt og fornyet energi. Det er helt i orden med rynker og linjer, der viser, at livet er blevet levet, når bare huden er velplejet. Velvære giver skønhed og udstråling - og bliver skabt indefra.

 

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så består behandlingen af en kombination af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

 

Du får: 

Holistisk ansigtsbehandling:

  • Ansigtszoneterapi
  • Lymfedrænage
  • Ansigtsmassage

 

Om behandlingen 

Med alderen kommer der rynker og fine linjer i ansigtet, hvilket vidner om, at vores liv leves. Stresshormoner kan være medvirkende til at hudens bindevæv mister spændstigheden, hvilket er helt naturligt. Dog kan du med denne holistiske behandling få reduceret hudens ydre ældningstegn.

 

Behandlingen anvender teknikker, blandt andet med lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianer, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet og kroppen. Du vil opleve en dyb ro og afstresning af ansigt, krop og sind.

 

Ansigtsbehandlingen har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af akupunkturpunkter, som påvirker kroppens energisystem.

 

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter vævet og stimulerer produktionen af kollagen og elastin, som vil være med til at reducere ansigtets ydre tegn på ældning. Et træt ansigtslook vil få fornyet udstråling og energi, da spændinger i muskler og væv frigives.

 

Behandlingen bliver udført med de skønne og 100 % veganske produkter fra Comfort Zone.

 

Velkommen hos Clinique Nostalgi

Birgitte, der driver klinikken, er blandt andet uddannet psykoterapeut og har siden taget en lang række kurser inden for bl.a. massage.

 

Hos Clinique Nostalgi arbejdes der med et holistisk menneskesyn, hvilket betyder, at mennesket betragtes som én organisme, hvor det psykiske, kropslige, følelsesmæssige, spirituelle og sociale liv gensidigt påvirker hinanden. 

 

God fornøjelse!

Holistisk ansigtsbehandling i Snekkersten

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail