Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Få en krop i balance

Få overskud, nærvær og en forfriskende livsglæde ved hjælp af chakrabalancering hos Clinique Nostalgi.

Få ro og balance i dit liv 

Med denne deal kan du få roen og overskuddet tilbage i hverdagen.

 

Clinique Nostalgi tilbyder nemlig chakrabalancering, der ved hjælp af massage skaber balance i din krop. Du bliver går fra klinikken med et naturligt overskud, nærvær, velvære - og masser af gå-på-mod.

 

Glæd dig til:

  • 75 minutters ayurvedisk chakrabalancering

 

Hvad er ayurvedisk chakrabalancering?

Ayurveda betyder "livets videnskab".

 

Ayurvedisk chakrabalancering er en helkropsmassage, hvor der gives meget lange og rolige strøg, der gentages mange gange. Kroppen kommer i en dyb afslappet tilstand, så du kan finde ro i sind og krop.

 

Indimellem de lange gentagne strøg, arbejdes der på chakraerne, som er din krops energipunkter, og som forbinder og åbner psykiske og kropslige processer.

 

Chakraerne har direkte indflydelse på kroppen og de fysiske sanser, og dermed den måde vi er vågent til stede i livet på. Når chakraerne er i balance, opstår der et naturligt overskud, nærvær og en forfriskende livsglæde, hvor det er lettere at være tilstede i ens sande natur. Ayurvedisk balancering er en effektiv behandling til reduktion af stress.

 

Chakrasystemet er kendt fra den indiske helbredelseskunst og filosofi. Et chakra er som et centrum for energi. Vi har som menneske 7 i alt, og hver chakra repræsenterer forskellige livsområder. Chakraerne repræsenterer tilsammen alle områder i vores liv, lige fra det mest fundamentale og jordbundne til det højest spirituelle.

 

Ayurvedisk chakramassage er designet til at vække dine indre selvhelbredende kræfter, og massagen virker dybt harmoniserende, både på kroppen og sindet.

 

Der bliver brugt en virksom ayurvedisk urteolie, som passer til de 3 Dosha: vata – pitta – kapha.
Olien virker afbalancerende på sind og krop.

 

Velkommen til Clinique Nostalgi 

Birgitte, der driver klinikken, er blandt andet uddannet psykoterapeut. Hos Clinique Nostalgi arbejdes der med et holistisk menneskesyn. Det betyder, at mennesket betragtes som én organisme, hvor det psykiske, kropslige, følelsesmæssige, spirituelle og sociale liv gensidigt påvirker hinanden.

 

God fornøjelse!

Massagebehandling i Snekkersten

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail