Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Miniferie på Samsø

NYHED: 2 overnatninger på Oasen Samsø, 1 flaske vin på værelset og masser af muligheder for aktiviteter. Pris for 2.

Oplev Samsø

Samsø er uden tvivl en af Danmarks smukkeste øer fyldt med afvekslende natur, nærværende ø-liv og masser af tid til at nyde nuet. Her er tiden virkelig jeres egen, og med base på Oasen i Nordby har I det perfekte udgangspunkt for at opleve den naturskønne ø.

 

Oasen er beliggende i smukke, idylliske omgivelser med stranden blot en lille kilometer væk, og med kort vej til Nordby, der byder på masser af spisemuligheder. På selve feriestedet er der også masser af muligheder for fornøjelige timer med underholdning for alle aldre. Slå jer løs i sportshallen eller på fodboldbanen, hyg med spil og fjernsyn i opholds- og aktivitetsrummet, eller tag på dejlige gå- og cykelture ud i den skønne natur.

 

Hos Oasen Samsø er der ikke noget, der er langt væk - så skulle det da lige være stress og jag.

 

Særligt for dette ophold:

 • Oplev en af Danmark smukkeste øer
 • Både mulighed for masser af aktiviteter og at finde kroge med plads til fred og ro
 • 1 flaske vin inkluderet - kan fx nydes på den dejlige terrasse

 

Vælg mellem disse ophold:

 

Ophold A:

 • 2 overnatninger på dobbeltværelse i Regnbuehuset
 • Linnedpakke med badehåndklæde
 • Lækker morgenbrunch
 • 1 flaske vin på værelset

 

DEALpris 1.800 kr.

 

Ophold B:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse med fælles bad og toilet på gangen i Solhuset
 • Linnedpakke med badehåndklæde
 • Lækker morgenbrunch
 • 1 flaske vin på værelset

DEALpris 1.350 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst i oktober 2022 samt i april og maj 2023. Helligdage undtaget.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Oasen Samsø.

 • Mulighed for tilkøb af ekstra overnatning:
  • Ophold A: 700 kr.
  • Ophold B: 500 kr.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00-17.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Oasen Samsø

På Oasen er det både muligt at boltre sig på de aktivitetsrige udearealer og at finde kroge med plads til fred og ro. Netop denne alsidighed gør stedet til den perfekte oase for alle, som ønsker et godt udgangspunkt for oplevelser på skønne Samsø.

 

Oasen består af flere huse, som hver især har sit at byde på, og der er naturligvis gratis wi-fi på alle værelser. Derudover finder i tre fælles tekøkkener, et opholdsrum, en sportshal samt masser af inden- og udendørs aktiviteter såsom bordtennis, fodbold, petanque, badminton, brætspil og mulighed for at lave bål.

 

Dagene kan I starte med Oasens morgenbrunch, som serveres fra kl. 8-10, og som byder på alt, hvad morgenhjertet måtte begære.

 

Sådan skal I bo

Regnbuen er et hus med sin helt egen stemning, og hvor de hyggelige dobbeltværelser med eget bad og toilet omkranser et stort, hyggeligt opholdsrum. Her finder I et sofaarrangement, fjernsyn og tekøkken med køleskab. Regnbuen er det perfekte valg, hvis I ankommer flere par sammen, som ønsker et fælles område om aftenen. Regnbuen ligger lige ud til den dejlige terrasse.

 

Solhuset ligger lige i Oasens navle, og det er bl.a. her I finder restauranten og den skønne terrasse, hvor I kan sidde og nyde jeres morgenmåltid eller måske lidt godt at drikke senere på dagen. Værelserne ligger på 1. sal og giver med sine paneler på væggene og det fælles bad og toilet på gangen associationer til den tid, hvor Oasen var pensionat. Der er et fælles tekøkken med køleskab.

 

Seværdigheder på Samsø  

Glæd jer til at gå en tur langs vandet, hvor I kan skue ud over bølgerne og i det fjerne se Fyn, Sjælland og Jylland, alt efter, hvilken del af kysten I går ved. VI kan også varmt anbefale at tage turen hen til den mere end 3000 år gamle helligkilde Ilse Made, hvor I i dag stadig kan se det øverste af den gamle egetræsstamme, der er boret ned i sandet, hvor kilden befinder sig. 

  

I kan også roligt se frem til at sætte jer i bilen og køre langs de små landeveje og nyde øens fantastiske natur. 

  

Gør for eksempel holdt ved Issehoved, Samsøs nordligste punkt. Issehoved er en betagende sandodde, der stikker ud fra det overdrev, der udgør Nordby Bakker. De fredede bakker stikker op til 64 meter i vejret og giver en fantastisk udsigt over både Kattegat og Samsø. 

  

Sæt farten lidt ned, når I igen kører sydpå, og nyd synet af Hjortholm og de andre småøer øst for Samsø, og Sælvig og Mårup Vig vest for øen. 

  

Slut turen af med en tur til den gamle færgehavn Kolby Kås, der i dag fungerer som lystbådehavn - og nyd den afslappede atmosfære, der findes her. 

  

Eller find jeres egen rute. Der er nok at se. 

 

 

Oasen-Samsø.jpg

Ophold på Oasen Samsø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail