Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold med udsigt til Mors

Hotel Pinenhus byder velkommen med en smuk panoramaudsigt over Limfjordens vande inkl. middag m.m. Pris pr. person.

Lige ved vandet

Med et ophold på Hotel Pinenhus bor I lige ved Salling Sund, hvorfra der er udsigt til både Mors og Sallingsundbroen, og I er kun en kort køretur fra både Nykøbing Mors og færgen til Fur.

 

Hotel Pinenhus ligger helt uforstyrret og kun et lille stenkast fra den dejlige strandbred. Stedet emmer af natur, fred og ro, og her får I virkelig mulighed for at "trække stikket" fra hverdagens trummerum. Stedets lange, indbydende strand er omkranset af storslået natur og giver det perfekte afsæt for et helt fantastisk ophold.

 

I kan vælge mellem 1 eller 2 overnatninger. Begge ophold byder på god mad og en overdådig morgenbuffet.

 

Særligt for dette ophold:

 • Unik placering tæt ved vandet
 • Restaurant med udsigt over Limfjorden
 • Mange muligheder for udflugter i nærområdet

 

Vælg mellem disse ophold:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • 1 flaske mousserende vin pr. værelse
 • 2-retters middag i restauranten efter kokkens valg
 • Overdådig morgenbuffet
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

DEALpris 749 kr. pr. person. Normalpris 1.205 kr. 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • 1 flaske mousserende vin pr. værelse
 • 2-retters middag efter kokkens valg i restauranten på ankomstdagen
 • Overdådig morgenbuffet begge dage
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

DEALpris 999 kr. pr. person. Normalpris 1.772 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg. 

 

Der skal betales weekendtillæg. Se priser under "Praktisk info".

 

Bemærk: Menuen kan ikke ændres. Hotellet tilbyder ikke allergen- og diætbegrænsninger på disse ophold.

 

Om Hotel Pinenhus

Der er under en times kørsel fra Viborg til Hotel Pinenhus, og hotellet er med sin placering ved vandet let at finde frem til.

 

Når det venlige personale har taget imod jer, og I har fået pakket jeres tasker ud på værelset - der naturligvis er udstyret med en behagelig seng, wi-fi, eget badeværelse, og hvad der ellers skal til for at I får et godt ophold - er det oplagt at samle appetit med en gåtur langs vandet.

 

Hotel Pinenhus ligger hyggeligt klemt inde med træer bag hotellet og med strand og vand få skridt fra hotellets anden side. På den anden side af vandet kan I se Mors, og I kan også sagtens se, hvordan man kommer derover, for Sallingsundbroen hæver sig også over vandet tæt på hotellet. Går I langs vandet, kan I gå en tur under broen.

 

Efter endt gåtur venter der jer en 2-retters middag i hotellets niveauopdelte restaurant, hvor der er panoramaudsigt mod fjorden og Sallingsundbroen. Menuen skifter i takt med årstiderne. I de samme lokaler kan I også glæde jer til at indtage hotellets skønne morgenbuffet.

 

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at ændre menuen. Der tilbydes desværre ikke allergen- og diætbegrænsninger på dette ophold.

 

Om omgivelserne

Vi har allerede skrevet det, men skriver det gerne igen: Sørg for at få gået en tur langs vandet. Gør det gerne ved hotellet, hvor vandet ligger lige uden for døren - men der er også andre muligheder.

 

I kan køre til det nordlige Mors og opleve de unikke molerskrænter ved kysten, eller tage til Fur og opleve Knudeklinterne, der også er dannet af moler.

 

På Fur kan det også anbefales at slå vejen forbi Smedjehøje, der stikker 72 meter op over havets overflade og giver en fantastisk udsigt over Limfjorden. Slut eventuelt på Færker Odde, hvor det er muligt at opleve den spættede sæl sole sig.

 

Kun 10 minutters kørsel fra hotellet finder I Jesperhus Blomsterpark, hvor der venter mange skønne oplevelser. Turen kan kombineres med et besøg i nærliggende Nykøbing Mors, der både kan byde på et hyggeligt havnemiljø og hyggelige butikker.

 

Et ophold på Hotel Pinenhus gør det muligt at opleve noget af den mest unikke natur i Danmark samtidig med, at der venter masser af andre oplevelser rundt om hjørnet. Et ophold for jer, der vil forene det gode ophold med de gode oplevelser.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. maj 2023.

 

Tjek ind fra kl. 14.

Tjek ud senest kl. 10.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Pinenhus.

 • Tillæg ved fredag og lørdag: 150 kr. pr. person pr. overnatning
 • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. person pr. overnatning
 • Opgradering til værelse med fjordudsigt: 300 kr. pr. værelse pr. overnatning
 • Opgradering af 2-retters middag til 5-retters middag: 150 kr. pr. person
 • Tilkøb af 90 minutter i det særlige SPA-wellnesslokale: 398 kr. for 2 personer

 

Reservation skal ske til Hotel Pinenhus via pin@pinenhus.dk eller på tlf.: 97 73 18 99. Oplys venligst, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person i dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Pinenhus er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vore øvrige rejsevilkår her.

 

 

Hotel-Pinenhus.jpg

Ophold på Hotel Pinenhus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail