Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Femø Kro

Tag turen til skønne Femø. Opholdet inkluderer 1-2 overnatninger, dagens ret m.m. Pris pr. person.

Ægte ø-stemning

Oplev én af Danmarks dejligste øer på første hånd med et ophold på Femø Kro. Øen byder på en helt særlig atmosfære med gennemført hygge, god mad og skønne naturomgivelser - alt sammen noget, der indbyder til ren afslapning for sjælen.

 

Femø er kendt for sine smukke, gamle huse og et virvar af små, hyggelige stier. Der er kun 35 km offentlig vej på Femø, og det er derfor oplagt at udforske øen på cykel - kroen har 20 nye Kildemoescykler, der kan lejes.

 

Særligt for dette ophold:

 • Særlig ø-atmosfære
 • Smuk udsigt over Smålandshavet
 • Mulighed for at udforske øen på cykel (cykler kan lejes hos Femø Kro)

 

Vælg mellem følgende ophold:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse 
 • Dagens ret 
 • Morgenmad

DEALpris 550 kr. 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Dagens ret på ankomstdagen
 • 3-retters middag anden aften, serveres kl. 18.00
 • Morgenmad

DEALpris 895 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg.

 

Bemærk, at der skal betales weekendtillæg ved ankomst fredag, lørdag, søndag og helligdage.
Se tillæg længere nede. 

 

Velkommen til Femø Kro

Femø Kro har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1659, og er beliggende i Nørreby midt på Femø, ca. 2 kilometer fra færgehavnen.

 

Her ligger kroen placeret på en skråning, der giver en formidabel udsigt over Smålandshavet. Smålandshavet er under en kilometer væk og er derfor et oplagt mål, hvis I vil ud og gå en tur i nærområdet. I kan også vælge at slappe af i kroens haveanlæg, hvor der er udsigt til vandet fra alle sider.

 

Femø Kro er kendt som et godt spisested, og dette får I da også rig mulighed for at opleve på egen krop, når I spiser på Kroen.

 

Der er mulighed for at leje cykler hos kroen. Der er kun 14,5 kilometer rundt om Femø langs kystlinjen, så det er oplagt at cykle ud på opdagelse.

 

Femø på kryds og tværs

På Femø er naturen og øens bakkede morænelandskab et af de store trækplastre, og det opleves bedst til fods eller på cykel. 

 

Femø har et omfattende stisystem, hvorfra I kan opleve øens undere - blandt andet Bækkenet, der blev skabt af istidens smeltevand. 

 

Femø ligger i det østlige Danmark, lidt nord for Lolland. Der er direkte færgeforbindelse fra Kragenæs på Lolland til Femø, og sejlturen tager ca. 50 minutter.

 

Undervejs kan I nyde det fantastisk rige fugleliv og en pragtfuld udsigt over Fejø, Askø og Lilleø. Hvis I er heldige, bliver færgen måske fulgt på vej af et par legesyge marsvin.

 

Hvis I skal have bilen med over, er det vigtigt, at I husker at reservere plads på færgen. Besøg Lolland Færgefart for at se afgangstider.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle kroens åbningsdage til og med den 1. maj 2023. Bemærk dog, at kroen holder lukket mandag og tirsdag.

 

Tjek ind: fra kl. 15.00.

Tjek ud: senest kl. 10.00.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Femø Kro.

 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. 
 • Opgradering til 3-retters middag: 250 kr. pr. person
 • Cykelleje: 75 kr. pr. dag
 • Weekendtillæg ved ankomst fredag, lørdag, søndag og helligdage: 75 kr. pr. person pr. nat

 

Reserver jeres ophold hos Femø Kro via dette bookinglink: https://9be5ed595bbf05f2.sirvoy.me/. Vælg dato og klik på GAVEKORT/VÆRDIBEVIS. Du modtager en bekræftelse fra Femø Kro, når bookingen er bekræftet.

 

Medbring printet værdibevis til Femø Kro, når opholdet skal indløses.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Femø kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

 

Femø-Kro.jpg

Ophold på Femø Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail