Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

All Inclusive i Harzen

Naturskøn miniferie med 3 overnatninger, All Inclusive og mulighed for at opleve Goslar julemarked. Pris pr. person.

Henrivende Harzen

En tur til Harzen er som en rejse ind i et smukt kuperet eventyrland med slotte, bjerge, skove, søer og hyggelige byer med charmerende bindingsværkshuse. 

 

Oplevelsen bliver kun bedre, når I bor på Hotel Residenz Harzhöhe, hvor I får All Inclusive og gratis parkering, så I ikke behøver at bekymre jer om det praktiske, men bare kan bruge tiden på herlige oplevelser og at nyde feriedagene mest muligt.

 

Med et utal af vandre- og cykelruter i nærheden af hotellet er der rig mulighed for at opleve det smukke landskab på en aktiv ferie. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Mulighed for at tage på julemarked i UNESCO-byen Goslar
 • All Inclusive
 • Oplev Harzens eventyrlige natur

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • All Inclusive alle dage 
 • Gratis parkering 

 

DEALpris 1.250 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg. Se under "Praktisk info".

 

Ferieparadis for naturelskere

Når I besøger Harzen, kan I nyde områdets friske luft og smukke afvekslende landskab med høje skovklædte bjerge, dybe dale, bratte klippesider, rislende små floder, brusende vandfald og klare søer. Området har i mange år været et eftertragtet rejsemål for danske turister på grund af den friske luft og skønne natur.

 

Det nordlige tyske bjergområde kan tage pusten fra enhver med sit storslåede og afvekslende landskab, hvor høje, skovklædte bjerge på op til 1000 meters højde ligger side om side med gamle, maleriske landsbyer.

 

En af de bedste måder at opleve det eventyrlige naturlandskab på er at tage en cykeltur - på mountainbike eller almindelig cykel - og følge én eller flere af Harzens mange spændende cykelruter. Områdets storslåede natur kan naturligvis også opleves fra bilen - eller måske på ski?

 

Muligheder for ski

Hahnenklee er en lille bjergby med svævebane til det højeste bjerg, Bloksbjerg, som er et ideelt skiområde for familier. Området er velegnet til både langrend og alpint skiløb med sine ca. 25 km langrendsløjper og 5 alpine pister - så uanset om I er nybegyndere eller professionelle, store eller små, vil I finde gode muligheder i Hahnenklee.

 

Julemarked i Goslar

Blot 17 kilometer fra Hahnenklee ligger Goslar, der er den største by i Harzen og et yderst charmerende bekendtskab. Dette understreges blot yderligere, når byen fra den 23. november til den 18. december 2022 udsmykkes med alskens lys og julerier i forbindelse med det årlige julemarked. Julemarkedet er kendt som et af Tysklands smukkeste og finder sted i den UNESCO-optagede gamle bydel, hvor I blandt andet kan lade jer overvælde og betage af en lysende skov af juletræer.

 

Hotelhygge og skønne omgivelser

Hotel Residenz Harzhöhe er beliggende i det smukke skovlandskab i kurbyen Hahnenklee. Her får I et behageligt værelse med eget bad, toilet, tv og telefon. Hotellet har endvidere elevator, restaurant, bistro og bar.

 

Hotellet rummer desuden et lille wellnessområde med indendørs pool og massage (mod betaling).

 

All Inclusive er gældende fra ankomstdagen kl. 15.00 til og med morgenmaden på afrejsedagen. Måltider serveres således: 

 

 • Kl. 07.00 - 10.00: Morgenmad
 • Kl.12.00 - 13.00: Middagssuppe eller alternativ madpakke; som man selv smøre ved
  morgenmadsbuffet (indpakning af madpakke: skal hentes ude i receptionen)
 • Kl. 15.00 - 16.00: Kaffe, the og kage
 • Kl. 17.30 - 20.00: Aftensmad (kold/varm buffet)
 • Kl. 10.00 - 20.30: Udvalgte drikkevarer - tag-selv ved restauranten (fadøl, husets vin rød/hvid, 
  alkoholfrie drikkevarer, the og kaffe)

 

Bemærk:

 • Drikkevarer må ikke medtages på værelserne
 • Forældre er selv ansvarlige for, at deres børn ikke får alkoholiske drikke
 • Til alle måltider gælder frit valg af siddepladser, og der kan ikke reserveres bord, medmindre I er mere end 5 personer. Så skal der reserveres bord. Dette sker i receptionen
 • Husk altid at have værelses-ID med

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på søndage, mandage og torsdage fra den 25. september 2022 til den 25. januar 2023.

 

OBS: Der er fuldt booket fra den 22. december 2022 til og med den 3. januar 2023. Der tages forbehold for yderligere udsolgte datoer. 

 

Tjek ind: Fra kl. 15-18.

Tjek ud: Senest kl. 10.

 

Bemærk: Der skal betales obligatorisk Gastbeitrag på 2,30 € pr. person pr. nat. Afregnes på hotellet. Børn betaler halv pris.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 • Enkeltværelsestillæg: 400 kr. pr. værelse pr. ophold
 • Barn 3-11 år: Halv pris 

 

Bemærk: Der er et begrænset antal værelser med mulighed for opredning. Max 1 opredning pr. værelse.

 

OBS: Værelset bliver kun rengjort på afrejsedagen. Ekstra håndklæder kan fås på forespørgsel, og ønskes der rengøring af værelset under opholdet, skal dette bestilles i receptionen inden kl. 10.00.

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og koder. Efter I har foretaget jeres reservation, vil I på mail modtage en bekræftelse/voucher fra Lauritzen Rejser, som skal medbringes på hotellet ved ankomst.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Harzhöhe

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail