Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Fantastiske dage ved Lübeck

Ophold i fantastiske omgivelser på Friederikenhof Hotel & Spa med 1-2 overnatninger, 3-retters menu, spa m.m. Pris for 2.

Lige ved Lübeck

Med denne deal kan I glæde jer til et ophold, der både byder på landlig idyl og Lübecks mange muligheder.

 

I skal bo på Friederikenhof Hotel & Spa, som er placeret i skønne, landlige omgivelser ikke langt fra velbesøgte og hyggelige Lübeck, der ligger cirka 10 kilometer nordpå. 

 

Friederikenhof Hotel & Spa ligger i et område med masser af marker og skov og ikke mindst tæt på Elben-Lübeck-kanalen, der forbinder Elben med Østersøen og snor sig igennem landskabet.

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo på 4-stjernet hotel
 • Middag og adgang til sauna- og wellnessområde er inkluderet 
 • Bo tæt på mange oplevelser og hyggelige Lübeck

 

Vælg imellem disse ophold for 2 personer:

1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse 
 • Velkomstdrink
 • 3-retters menu efter køkkenchefens valg
 • Morgenmad
 • Adgang til hotellets sauna- og wellnessområde
 • Gratis parkering

DEALpris 1.350 kr. for 2 personer

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse 
 • Velkomstdrink
 • 3-retters menu efter køkkenchefens valg begge dage
 • Morgenmad
 • Adgang til hotellets sauna- og wellnessområde
 • Gratis parkering

DEALpris 2.400 kr. for 2 personer

 

Komfortabelt og moderne

Friederikenhof Hotel & Spa er beliggende i en gammel herregård, der er blevet ombygget, så den i dag fremstår som et komfortabelt og moderne hotel med 30 værelser.

 

De 4-stjernede omgivelser fremstår rare og indbydende - både indvendigt, hvor I møder bindingsværk og skæve vinkler, og udvendigt, hvor den store gårdhave byder på masser af gamle træer og frisk luft.

 

Jeres base bliver et af hotellets standardværelser, der fremstår lyse og rummelige. Værelserne har naturligvis eget badeværelse med hårtørrer, en bred og behagelig seng og fladskærms-tv.

 

Med et ophold på Friederikenhof Hotel & Spa får I både pulsen ned og oplevelseskontoen tanket op!

 

Oplevelser i området

Området omkring hotellet er præget af marker og skove, og der er masser af gode cykelruter, der bare venter på at føre jer rundt i de smukke omgivelser.

 

I kan også tage på en byrundtur i Lübeck og se de gamle miner og korridorer, de flotte kirker og katedraler eller den gamle bydel med de imponerende middelalderbygninger. Byens vartegn, byporten Holstentor, er også absolut seværdig og vidner om en tid, hvor hansestadens magtstatus skulle vises gennem forsvarsværker og imponerende arkitektur.

 

Vi kan også anbefale at tage en sejltur rundt ad de mange kanaler, der snor sig gennem Lübeck, og som viser jer den historiske by fra et andet perspektiv.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage til og med den 26. april 2023.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.

Tjek ud: Senest kl. 11.

 

Reservation skal ske til Friederikenhof Hotel & Spa på mail@friederikenhof.de. Oplys ønsket ankomstdato, antal overnatninger, I har et værdibevis til, at I er kunder hos Deal.dk samt værdibevis-ID og kode. 

 

Medbring et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk er kun formidler af dette tilbud, og Friederikenhof Hotel & Spa er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Friederikenhof Hotel & Spa

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail