Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ophold nær Aarhus

Kaløvig Badehotel forener det maritime miljø med ro, lækker mad og hygge. Glæd jer til 3-retters middag m.m. Pris for 2.

Ophold nær Aarhus

Kaløvig Badehotel forener det maritime miljø med ro, lækker mad og hygge. Glæd jer til 3-retters middag m.m. Pris for 2.

Lyt til havet...

Cirka 20 minutters kørsel nord for centrum af Aarhus finder I Kaløvig Badehotel. Her tjekker I ind til et ophold, der bl.a. indeholder en 3-retters middag på badehotellets brasserie, der har udsigt over vandet.

 

Fra badehotellet er der udsigt til de mageløse Mols Bjerge, der rager op på den anden side af Kalø Vig som en venlig påmindelse om, hvor billedskøn og bjergtagende den danske natur kan være.

 

På badehotellets hjemmeside fortæller de meget godt, hvilket slags ophold I har i vente: "Slå vinduerne op og lyt til havet, mens du sover. Og stå op til et prægtigt morgenmåltid hos os, inden dagen begynder for alvor."

 

Særligt for dette ophold: 

  • Bo i en tidslomme af maritim stemning med blot et stenkast til havet
  • Billedskøn beliggenhed med Mols Bjerge som baggrundskulisse
  • Tæt på Aarhus og mange seværdigheder

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • 3-retters middag i Brasseriet
  • Morgenmad

 

OBS: Vær opmærksom på, at I deler bad og toilet med et andet værelse.

 

Kaløvig Badehotel

Kaløvig Badehotel er et lille paradis helt for sig selv, som I finder 14 km fra Aarhus centrum og med Mols Bjerge som fascinerende baggrundskulisse. Hotellet har 20 enkle og hyggelige værelser, der ligger i fem små huse, hver med fire dobbeltværelser, en lille fællesstue samt to toiletter og badeværelser.

 

Fra Kaløvig bådehavn kan man med egen båd let nå til de mange skønne bugter og strande på Mols, Samsø og Tunø. I bugten lever der marsvin og sæler, og de senere år er der sågar spottet delfiner, der har boltret sig i vandet.

 

Året rundt kan de vandglade hoppe i Aarhusbugten og efterfølgende varme sig i saunaen. Og er det varmt, er det tæt ved lykken at slå sig ned på den fine, hvide sandstrand.

 

Aarhus og andre oplevelser i nærheden

Når I besøger Kaløvig Badehotel, er det oplagt at sætte tid af til at opleve Aarhus. Smilets by har en masse at byde på, uanset om I er til kunst, kultur, action, shopping eller noget helt femte. Besøg f.eks. ARoS, Den Gamle By eller Moesgaard Museum. Gå ombord i spændende gastronomiske oplevelser, eller gør et godt køb i de mange forretninger, der byder på alt, hvad hjertet kan begære, lige fra unikakunst til den seneste nye tøjmode. 

 

I overkommelig køreafstand fra hotellet finder I også både Ree Park, Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Kattegatcentret og selvfølgelig de mange smukke naturoplevelser i Mols Bjerge. 

 

Det praktiske

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 27. december 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Kaløvig Badehotel.

  • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 495 kr. pr. værelse
  • Weekendtillæg ved ophold fredage og lørdage i september: 250 kr. pr. værelse 

 

Reservation skal ske til Kaløvig Badehotel på info@kalovigbadehotel.dk eller på tlf.: 39 39 02 60. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Kaløvig Badehotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

 

Kaløvig-Badehotel.jpg

Ophold på Kaløvig Badehotel ved Aarhus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail