Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Løgstør Badehotel

Skønt ophold med udsigt over Limfjorden, hvor I bliver forkælet med god mad. Vælg mellem 1-2 overnatninger. Pris for 2.

Betagende badehotel

Besøg det 165 år gamle badehotel, der ligger på havnefronten i den hyggelige nordjyske by Løgstør med en betagende udsigt over Limfjorden. Det er velbevaret og -renoveret, så det i dag fremstår i pæn og charmerende maritim stil. Hotellets værelser er lyse og personligt indrettede, alle med eget bad/toilet, fladskærms-TV og gratis internet. Flere af værelserne har smuk udsigt over havnemiljøet og Limfjorden.

 

I hotellets restaurant kan I nyde den gode mad med udsigt over Limfjordens vande, og når I er mætte og glade kan I slentre en tur på den charmerende havnefront.

 

Løgstør er kendt som Nordjyllands Muslingeby, og her går gastronomi, kunst, kultur, musik og historie op i en højere enhed. I byen kan I gå på opdagelse i gamle gader med små huse bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd og se byens maritime historie udfolde sig.

 

Løgstør byder på oplevelser både til lands og til vands, og med et ophold på Løgstør Badehotel - Hotel du Nord har I et godt udgangspunkt for at se nærmere på en af Danmarks absolut skønneste egne.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
 • 3-retters aftenmenu på Restaurant Frederik den VII eller Restaurant Toftebjerg
 • Stor dansk morgenbuffet

Normalpris 1.797 kr. DEALpris 760 kr. 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i charmerende dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
 • 2-retters aftenmenu på Restaurant Frederik den VII eller Restaurant Toftebjerg (dag 1)
 • 3-retters aftenmenu på Restaurant Frederik den VII eller Restaurant Toftebjerg (dag 2)
 • Stor dansk morgenbuffet begge dage

Normalpris 3.494 kr. DEALpris 1.199 kr. 

 

Bemærk: Der betales weekendtillæg fredag og lørdag. Se mere under "Praktisk info".

 

Restaurant Frederik den VII

På hotellets restaurant, Restaurant Frederik den VII, er personlig betjening, glæden ved kulinariske oplevelser og årstidernes bedste råvarer en selvfølge. Her serveres dejlige klassikere fra det danske køkken som f.eks. byens bedste og største wienerschnitzel med det hele, stegt flæsk ad libitum og den uundværlige bøf bearnaise.

 

Når vejret tillader det, serverer de også mad på deres fortovsrestaurant med den smukkeste og mest betagende udsigt over Limfjorden.

 

Restaurant Toftebjerg

I kan også vælge at nyde jeres aftensmåltid på Restaurant Toftebjerg, som ligger på søsterhotellet, Løgstør Parkhotel, hvor de dygtige kokke laver mad på højt niveau. Menukortet følger årstiderne og udskiftes typisk en gang om måneden.

 

Oplevelser

Under jeres ophold anbefaler vi, at I giver jer tid til at nyde en vandretur på havnen, tage en snak med de lokale fiskere og besøge det hyggelige Limfjordsmuseum, Det Maritime Oplevelsescenter eller Glenholm Vingård, der er beliggende kun få kilometer fra hotellet. Det er også i Løgstør, at I finder vikingeborgen Aggersborg mod nord og Vitskøl Kloster mod syd.

 

Handelsliv

Handelslivet byder på alt fra specialbutikker med lækre nordjyske fødevarespecialiteter til et kæmpestort udvalg i alt, hvad hjertet måtte begære af tøj, sko med mere.

 

Der er også et væld af fysiske udfoldelsesmuligheder. Skov, fjord og hede appellerer alle til udendørsaktiviteter. Der er uspoleret natur på fantastiske Livø med alle sælerne, prægtige heder, stilfærdige sejlture, dybe slugter og høje skrænter.

 

Kanalen - ét af Nordjyllands Syv Vidundere  

Og så er der Frederik den VII's Kanal, Limfjorden og Limfjordsmuseet med det maritime oplevelsescenter. Kanalen er udnævnt til et af Nordjyllands Syv Vidundere og er med sine 4,4 kilometer museets største "museumsgenstand".

 

Men den er mere end det. Den er levende historie og kan opleves enten ved at gå turen eller tage med på en guidet sejltur med Limfjordsmuseets turbåd Grevinde Danner. På Limfjordsmuseet er der en ny, stor udstilling, som i 2009 blev nomineret til den danske museumspris.

 

Spil golf

I gå-afstand fra bycentrum ligger golfbanen med den fantastiske udsigt over Limfjorden fra alle 18 huller på mesterskabsbanen og fra de 9 huller på en af Danmarks bedste Pay and Play-baner. 

 

Praktisk info

Ankomst er muligt på alle åbningsdage til og med den 1. marts 2023, dog ikke i august 2022 samt nytårsaften. 

 

Tjek ind kan ske tidligst kl. 15.00, og tjek ud skal ske senest kl. 10.00.

 

Tillæg og tilkøb

Bookes online og betales direkte til hotellet.

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Det er muligt at opgradere til andre værelsestyper. Muligheder og priser fremgår af hjemmesiden, hvor du booker dit ophold
 • Menuen kan ikke ændres, men der kan tilkøbes specielle retter, hvis du har særlige ønsker f.eks. i forbindelse med allergier eller diæter

 

Reservation skal ske online via www.hotel-dunord.dk/deal. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bookes online og betales på hotellet. 

 

OBS: Ved reservation via telefon opkræves et gebyr på 100 kr.

 

Bemærk: Opholdene indeholder kun slutrengøring.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Løgstør Badehotel. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Løgstør Badehotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Løgstør Badehotel på hotel@hotel-dunord.dk.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Løgstør Badehotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail