Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold ved Vadehavet

Få 1-2 overnatninger med 3-retters middag og vinmenu på Hotel Ballumhus i det sydvestlige Jylland. Pris pr. person.

God mad og højt til loftet

Som et blåt bånd gennem Tønder Kommune ligger et unikt stykke natur, der ikke findes andre steder i verden - Vadehavet. Området blev udnævnt til nationalpark i 2010, og midt i dette enestående område, i byen Ballum, ligger Hotel Ballumhus. 

 

Hvis I drømmer om et ophold, hvor hverdagens stress og jag kan lægges på hylden, men hvor der til gengæld er frisk luft, fantastiske omgivelser og god mad i overflod – så er I kommet til det helt rigtige sted, nemlig Hotel Ballumhus.

 

På Hotel Ballumhus i det sydvestlige Jylland kommer I tæt på Vadehavet i et område af Danmark, hvor landskabet er fladt, og der er højt til loftet.

 

Vælg mellem følgende ophold:

1 overnatning: 

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters årstidsbestemt middag
 • Vinmenu med 2 glas til middagen
 • Morgenmad med bitter og snaps

Normalpris 1.149 kr. DEALpris 549 kr.

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters årstidsbestemt middag begge dage
 • Vinmenu med 2 glas vin til middagen begge dage
 • Morgenmad med bitter og snaps begge dage

Normalpris 2.149 kr. DEALpris 999 kr.

   

  Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg.

   

  Nyistandsatte værelser

  Hotel Ballumhus er beliggende i Husum-Ballums gamle forsamlingshus fra 1911, og den lille landsby rummer flere fine huse fra den tid, der er typiske for egnen. Eksempler er det gamle missionshus og den gamle skole.

   

  Hotel Ballumhus råder over 55 nyligt istandsatte værelser, og det engagerede team bag hotellet sørger for, at I får et behageligt ophold. I bliver indlogeret på et af hotellets standardværelser, der er mindre værelser, men naturligvis med eget badeværelse, hvor der er hårtørrer, tv på værelset, gratis wi-fi og en god seng, der sikrer nattesøvnen efter en god dag.

   

  Foruden restauranten, hvor I skal indtage jeres middag og morgenmad, har hotellet en bar, hvor I kan få en forfriskning eller en kop kaffe efter en lang, oplevelsesrig dag. Der tilbydes desuden gratis wi-fi og parkering lige ved hotellet. 

   

  Godt, dansk køkken

  Restauranten har et menukort, der byder på traditionelle, danske retter, der er hjemmelavede af gode og helst danske råvarer. Under opholdet skal I nyde en flot 3-retters middag med vinmenu og hotellets store morgenbord. Aftenmenuen sammensættes af køkkenchefen efter årstidens råvarer.

   

  Om området

  Fra hotellet kan I tage på heldagsture både nord og syd for grænsen, og i Nationalpark Vadehavet kan I tage på Vadehavsvandring og gå ud på bunden af havet, mens det er 'tørlagt'. En vandretur på havets bund er en speciel oplevelse. I kan også tage på østerssafari eller sælsafari og opleve de mere end 3000 spættede sæler, der søger ind mod kysten for at finde føde eller ligger og hviler sig på tørlagte sandbanker.

   

  Hotel Ballumhus ligger under en halv times kørsel fra den tyske grænse, så det er også oplagt at købe ind i grænseforretningerne. 

   

  Kroen ligger en halv times kørsel fra Klanxbüll, hvorfra der er 20 min. i tog til Westerland/Sild - Tysklands mondæne ferieø. Det er også muligt at få sin bil kørt på et biltog i byen Nibøl på fastlandet.

   

  Vi kan også anbefale, at I tager turen til Rømø. Betragt fårene, der græsser langs vejen på den 9 kilometer lange Rømødæmning og glæd jer til, at i på Rømø kan opleve nogle af Nordeuropas fineste strande. Oplev øen lidt fra oven på Stagebjerg, Høstbjerg og Spidsbjerg, der byder på de fineste udsigter over øen, havet og til Jylland og Mandø.

   

  Ballumhus ligger også tæt på flere større og kulturspækkede byer, som f.eks. historiske Ribe, der i 2020 blev kåret til Europas smukkeste mindre by. Der er heller ikke langt til det historiske Trøjborg Slot, og i Trøjborgudstillingen på museet Kulturhistorie Tønder vises genstande og billeder med tilknytning til renæssanceslottet.

   

  Praktisk info

  Ankomst er mulig på alle ugens dage til og med den 1. juli 2023.

   

  Tjek ind: Fra kl. 14.00-18.00.

  Tjek ud: Senest kl. 11.00.

   

  Tillæg

  Aftales og afregnes direkte med Hotel Ballumhus.

  • Enkeltværelsestillæg: 195 kr. pr. nat
   Tillæg ved overnatning fredag til lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
  • Tillæg ved overnatning lørdag til søndag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
  • Højsæsonstillæg i juli, august og september: 300 kr. pr. værelse pr. nat

   

  Tilkøb

  Aftales og afregnes direkte med Hotel Ballumhus.

  • Opgradering til delux værelse: 100 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til superior værelse: 150 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til junior suite: 299 kr. pr. værelse pr. nat
  • Medbringelse af hund: 95 kr. (skal forudbestilles)

   

  Reservation skal ske til Hotel Ballumhus på tlf.: 40 99 50 50. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID, koder og eventuelle ønskede tilkøb.

   

  Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

   

  Det med småt

  Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

   

  Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Ballumhus er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

   

  Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

    

  Se vores øvrige rejsevilkår her.

  Ophold på Hotel Ballumhus

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail