Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Kvalitetstid i Glücksburg

Glæd jer til et ophold i naturskønne rammer på Intermar Apartments & Comfort i Glücksburg inkl. 2-retters menu. Pris for 2.

Blandt skove og søer

Den charmerende by Glücksburg ved Flensborg Fjord er kendt for sine mange muligheder for både aktiv og kulturel ferie samt for sin afslappede, skandinaviske atmosfære. Uanset om I vil besøge det romantiske vandslot Schloss Glücksburg, tilbringe dagen ved havet eller udforske regionens mange seværdigheder, så har Glücksburg og de omkringliggende områder rigtig meget at byde på.

 

I Glücksburg kan I glæde jer til at tjekke ind på Intermar Apartment & Comfort, som ligger smukt midt i et kuperet landskab omgivet af skove, småsøer og engdrag. Her kan I finde meditativ ro og storslåede naturoplevelser side om side med egnens mange historiske og kulturelle tilbud. 

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse med balkon og udsigt til skoven
  • 2-retters middag (efter køkkenchefens valg)
  • Morgenmad
  • Gratis trådløst internet på værelset
  • Gratis parkering

 

Der må gerne købes flere værdibeviser til afbenyttelse i forlængelse af hinanden.

 

Om Intermar Apartment & Comfort

Intermar er et smukt og stemningsfuldt hotel med en fantastisk beliggenhed direkte ud til den naturskønne Flensborg Fjord. Hotellet har for nylig gennemgået en omfattende renovering, hvor alle 95 værelser blev moderniseret og udstyret med nyt inventar fra ende til anden. Alle værelser har balkon og er indrettet med fokus på skandinavisk elegance og optimal komfort.

 

I hotellets Restaurant Nobus venter der jer de bedste delikatesser fra regionen, et væld af spændende aromaer og overraskende kombinationer. Mange af retterne er velkendte og elskede klassikere, som med udsøgte ingredienser, masser af kærlighed og den perfekte tilberedning når helt nye højder.

 

Besøg Flensborg

Flensborg behøver næppe nogen større introduktion - og med blot 8 kilometer dertil er det oplagt med et visit.

 

Flensborg by - ’Porten til Norden’ - er et charmerende bekendtskab med den maritime havnefront, de gamle pakhuse og de velholdte bindingsværkshuse for ikke at forglemme den hyggelige atmosfære, som I finder i byens mange små stræder og gader. I Flensborg ligger også en af Nordtysklands længste gågader, der med næsten 500 butikker er et rigtigt handelsmekka. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske fra den 1. september 2022 til og med den 1. april 2023. Dog er der julelukket fra den 23. december 2022 til og med den 2. januar 2023.

  • I september er ankomst mulig fra søndag til torsdag
  • Fra oktober til april er ankomst mulig alle ugens dage

 

Tjek ind kan ske fra kl. 15.00, og tjek ud skal ske senest kl. 11.00.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte hos Intermar Apartments & Comfort.

  • Tillæg for ankomst fredage eller lørdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til værelse med havudsigt: 225 kr. pr. værelse

 

Reserver jeres ophold på mail til hello@intermar-apartments.de eller på tlf.: + 49 (0) 4631 939300-0. Telefonerne er åbne alle dage kl. kl. 09.00 - 20.00. Husk at oplyse, hvor I har købt tilbuddet samt værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Intermar Apartments & Comforts, er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Intermar Apartments & Comfort

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail