Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Marcussens Hotel

Nyd et ophold lige ved Assens Havn, hvor I får 1 overnatning, 3-retters middag og morgenmad. Pris pr. person.

En pause fra hverdagen

På Marcussens Hotel, der ligger lige ved Assens Havn og tæt på marinaen, får I en perfekt beliggenhed med mulighed for masser af udendørsoplevelser. Hotellet er derudover et godt udgangspunkt for mange spændende udflugtsmål omkring Assens, og sidst men ikke mindst kan I se frem til både idyl og dejlig mad - for her er der ro og tid til at nyde hinanden og den idylliske beliggenhed.

 

Er I til bykultur, ligger hotellet kun et stenkast fra en af Danmarks smukkeste gågader med kønne, gamle huse. 

 

Jeres ophold på Marcussens Hotel i Assens er den perfekte mulighed for at tage en pause fra hverdagen - for der bliver sørget godt for jer på det smukke og velbesøgte hotel.

 

Opholdet inkluderer:

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • 3-retters middag (efter køkkenchefens valg)
  • Dejlig morgenmad

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg - se mere under "Praktisk info".

 

Anmelderrost restaurant

Når I sætter jer til bords hos Restaurant Roulv, som restauranten hos Marcussens Hotel hedder, bliver I mødt af et imødekommende og venligt personale, der står klar til at gøre jeres madoplevelser helt specielle. 

 

Restauranten er opkaldt efter den viking, der regerede på Vestfyn for 1000 år siden. Interiøret i restauranten er præget af rå, nordisk stil med plankeborde, læderduge og en rustik stenvæg. Stemningen i restauranten er helt unik, og I kan roligt se frem til den 3-retters middag samt morgenmad, der bliver serveret her. 

 

Vestfyn har det hele

Når I bor på Marcussens Hotel, får I det bedste fra begge verdener: Den vestfynske natur med strande, bakker og dybe skove samt den charmerende bykultur i Assens, som har en af Danmarks smukkeste gågader med kønne, gamle huse.

 

Passer jeres ophold med et arrangement hos Tobaksgaarden, kulturhuset i Assens, er det oplagt at høre en koncert eller gå i biografen. På deres hjemmeside kan I finde mere information om spilletider, kultur og kunst. 

 

Kun en halv times sejlads fra Assens, ligger den lille ø, Baagø. Her er der masser af natur for naturelskerne, og der er gode muligheder for vandre- og cykelture. Lige så barsk klimaet kan være om vinteren på øen, lige så idyllisk kan det være om foråret. På Baagø er der også gode muligheder for at studere fugle med de to opførte fugleskjul på øen.

 

Den smukke halvø Helnæs, der ligger ca. 20 km sydøst for Assens og ud mod Lillebælt, er bestemt også et besøg værd. Med sine næsten 300 hektar enge og marker er området oplagt til naturentusiaster. Her finder I også det smukke Helnæs Fyr. 

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle ugens dage til og med den 1. juli 2023. Bemærk: Der er julelukket fra den 18. december 2022 til og med den 3. januar 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Reservation skal ske til Marcussens Hotel på info@marcussens.dk. Husk at skrive "dealNY23 - 1 nat", ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer.

 

Medbring venligst printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Marcussens Hotel.

  • Tillæg ved overnatning torsdage, fredage og lørdage: 175 kr. pr. person pr. nat
  • Enkeltværelsestillæg: 100 kr. pr. person pr. nat
  • Opgradering til værelse med havudsigt: 100 kr. pr. person pr. nat
  • Opgradering til familieværelse: 100 kr. pr. person pr. nat
  • Opgradering til værelse i anneks: 100 kr. pr. person pr. nat
  • Medbringelse af hund: 800 kr. pr. overnatning
  • Ekstra opredning i dobbeltværelse inkl. morgenmad: 150 kr. pr. nat

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Marcussens Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Ophold på Marcussens Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail