Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ægte krostemning for 2

Billigt ophold på Nilles Kro, tæt på Aarhus, med krostemning, aftenmenu, morgenbuffet og masser af natur. Pris for 2.

Hygge og krostemning

Krostemning og hyggelige omgivelser behøver ikke koste alverden. Sådan er det i hvert fald på Nilles Kro, der ligger små 20 kilometer fra centrum af Aarhus, og er let at finde frem til, uanset hvilken retning I kommer fra.

 

Kroen ligger omgivet af Nørreris Skov, der skaber en hyggelig kulisse for opholdet. I vælger selv, om I vil blive 1 eller 2 overnatninger på Nilles Kro. I begge ophold er der sørget for morgenmad, aftensmad og eftermiddagskaffe.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

 Ophold med 1 overnatning for 2 personer:

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
 • 3-retters aftenmenu
 • Stor dansk morgenbuffet

Normalpris 2.117 kr. DEALpris 760 kr. 

 

Ophold med 2 overnatninger for 2 personer:

 • 2 overnatninger i charmerende dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
 • 2-retters aftenmenu første aften
 • 3-retters aftenmenu anden aften
 • Stor dansk morgenbuffet

Normalpris 3.679 kr. DEALpris 1.199 kr.  

 

Der betales weekendtillæg - læs mere under 'Praktisk info'.

 

Velkommen til Nilles Kro

Stemningen er sat fra I træder ind i kroens lobby, hvor Chesterfieldmøblerne skaber en hyggelig stemning. Ved ankomst bliver I indlogeret på et af kroens 25 værelser.

 

Alle kroens værelser er individuelt indrettet, nogle i gammel stil og andre helt moderne, men de har alle sammen flotte badeværelser, tv og gratis wi-fi.

 

Efter at I er blevet indlogeret, kan I nyde den inkluderede eftermiddagskaffe med lidt sødt til, før det er tid til middag.

 

Køkkenet på Nilles Kro er traditionelt, og I kan roligt glæde jer til at gå til bords og nyde køkkenets gode mad, mens I ser tilbage på en god dag og frem imod en ny.

 

Trods den lave pris, så får Hotel Nilles Kro den flotte karakter 4 ud af 5 på Tripadvisor. Vi har pillet en enkelt anmeldelse ud, der flot beskriver, hvad I kan forvente jer af opholdet. 

 

Hyggelig overnatning

Vi tilbragte en enkelt overnatning på Nilles Kro og har været fuldt tilfredse.

Vi havde fået et værelse i den nye fløj af kroen. Værelse var hyggeligt og pænt indrettet. Der var rent og alt fungerede.

Maden var god. Den var godt tilberedt og der var rigeligt af den. Morgenmaden var også dejligt og der var alt det man forventede.

Personalet var flinke og ydede en god service. I forbindelse med Corona var der også styr på det hele. Både ved ankomst og ved spisning.

Vi vender gerne tilbage.

 

Om omgivelserne

Er I kommet for at slappe af og uden lyst til de store udflugter, så kan I kan glæde jer over, at Nørreris Skov ligger lige uden for døren. Her er det oplagt at gå en tur og nyde den friske luft. Skoven rummer flere historiske indslag, bl.a. flere gravhøje, Niels Ebbesens eg og resterne af Nørreris Voldsted.

 

Kroen er også det perfekte udgangspunkt for en dagstur til Aarhus, der ligger en kort køretur væk. Her finder I både Den Gamle By, Aros og den hyggelige bymidte, hvor der findes i overflod af shoppingmuligheder i byens butikker.

 

Kommer I fra syd, så kan opholdet være en god undskyldning for at opleve det fantastiske Moesgård Museum, der ligger i Højbjerg syd for Aarhus. Og kommer I fra nord, så kunne det måske være sjovt, at slå vejen forbi Clausholm Slot, hvor Bagedysten bliver optaget.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle åbningsdage fra og med den 1. september 2022 til og med den 1. marts 2023, dog ikke i perioden fra den 20. december 2022 til og med den 2. januar 2023.

 

Tjek ind kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Nilles Kro:

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag eller lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Julefrokosttillæg den 12., 19. og 26. november 2022 samt den 3. og 10. december 2022: 600 kr. pr. værelse
 • Det er muligt at opgradere til andre værelsestyper. Muligheder og priser fremgår af hjemmesiden, hvor du booker dit ophold

 

Reservation skal ske online til Hotel Nilles Kro på dette link: www.nilleskro.dk/deal

 

Ved reservation via telefon opkræves et gebyr på 100 kr. pr. værdibevis.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Nilles Kro, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Bemærk, at du ved at klikke på ovenstående link allerede nu kan se, om der er ledigt de datoer, du ønsker.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Nilles Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Nilles Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail