Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gastronomisk ophold i Lemvig

Nyd et ophold på Hotel Nørre Vinkel, der byder på gastronomimiddag inkl. vinmenu samt morgenbuffet. Pris for 2.

Gode ting venter

Den lille hyggelige havneby Lemvig ligger ud til Lem Vig i bunden af Limfjordens vestlige del. Og det er her, I finder Hotel Nørre Vinkel lige nord for byen, tæt på vandet og ikke mange skridt fra byens marina.

 

Her kan I se frem til et ophold, hvor velsmagen virkelig bliver sat på menuen. På Hotel Nørre Vinkel venter der jer en 4-retters gastronomimiddag med tilhørende vinmenu, hvor vinen er udvalgt, så den passer til lækkerierne fra køkkenet.

 

Hotel Nørre Vinkel sørger for god mad i gode omgivelser og en god seng at sove i. Hvis I så bare selv sørger for det gode selskab, så har I noget godt i vente. 

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Gastronomimiddag - 4 serveringer efter kokkens valg
 • Afstemt vinmenu
 • Lækker morgenmadsbuffet
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

Normalpris 2.486 kr. DEALpris 1.385 kr.  

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Gastronomimiddag - 4 serveringer efter kokkens valg, serveres på ankomstdagen
 • Afstemt vinmenu, serveres på ankomstdagen
 • Lækker morgenmadsbuffet begge dage
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

Normalpris 3.485 kr. DEALpris 1.995 kr.

 

Hotel Nørre Vinkel

Navnet Nørre Vinkel var oprindeligt navnet på en storgård med en historie, der strakte sig helt tilbage til 1841. Efter en ombygning er gården dog i dag blevet til hotel, men kigger I på hotellet udefra, kan I stadig fornemme gårdens gamle længer.

 

Her kan I se frem til at blive indkvarteret i et af de hyggelige dobbeltværelser, der ligger på førstesalen over gårdens gamle stuehus og stalde. Oplevelsen af et ganske særligt ophold fuldendes af værelsernes fritlagte bjælker og udsigt til vigen.

 

Glæd jer til den uimodståelige 4-retters gastronomimiddag, der venter jer i hotellets restaurant - og som fuldendes af den afstemte vinmenu, der hører til.

 

Lemvig og omegn

I finder Lemvig cirka en halv times kørsel nordvest for Holstebro, og Hotel Nørre Vinkel ligger cirka to kilometer fra byens centrum.

 

Den lille havneby har sin egen rolige charme. Glæd jer til at slentre igennem byen eller tage hinanden i hånden og mærke vinden i håret, når I går langs vandet.

 

Lemvig var i en menneskealder inspirationskilde for avisstriben Livets gang i Lidenlund, der glædede avislæsere landet over. Tegneren Henning Gantriis har af samme grund i dag en mindestue på byens museum.

 

Vil I uden for byen, ligger Vesterhavet ikke langt fra Lemvig. Tag for eksempel bilen op til Thyborøn, der ligger for enden af Harboøre Tange. Køreturen derop er turen værd i sig selv, med masser af udsigt til vandet undervejs. Fiskerbyen Thyborøn ligger lige der, hvor Limfjorden møder Vesterhavet - og byder på yderligere muligheder for fantastiske udsigter.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. april 2023. Dog ikke fra den 20. december 2022 til den 6. januar 2023.

 

Tjek ind fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Nørre Vinkel.

 • Højsæsontillæg i august: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Superiorværelse: 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Juniorsuite: 375 kr. pr. værelse pr. nat
 • Barn under 2 år: Gratis ved overnatning i forældrenes seng
 • Barn 2-11 år i følge med 2 voksne: 100 kr. pr. nat inkl. morgenmad
 • Ekstra person over 12 år: 350 kr. pr. nat inkl. morgenmad

  

Reservation skal ske til Hotel Nørre Vinkel via info@norrevinkel.dk eller på tlf.: 97 82 22 11. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Nørre Vinkel. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser og der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag og der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Nørre Vinkel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hotel Nørre Vinkel.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Nørre Vinkel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail