Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Den tyske Vadehavsø Sild

Tag med på en unik endagstur til det populære ferieparadis Sild inkl. bus t/r, færgeoverfart m.m.

Nordeuropas Monaco

Det tyske ferieparadis, Sild, betragtes som "Nordeuropas Monaco" og er stedet, hvor de kendte og rige holder til. Dette skyldes især de flotte badestrande, der sammen med de imponerende klitter dækker hele 33 % af øen. På Sild finder man eksklusive turistområder samt masser af flot og uforstyrret natur. Derudover har Sild en dansk fortid, idet det danske kongehus i sin tid ejede dele af øen.

 

Du får:

 • Endagstur til Sild

 

Prisen er pr. person.

 

Turen indeholder:

 • Bustransport tur/retur
 • Færgeoverfart
 • Biltog Westerland-Nielbüll
 • Frokost ombord 
 • Kaffe og kage
 • Sandwich (retur)
 • Ø-rundtur med lokal guide
 • Rejseleder

 

Vælg mellem følgende datoer:

 • Fredag den 30. september 2022
 • Torsdag den 13. april 2023
 • Onsdag den 3. maj 2023

 

Dato vælges i købsprocessen.

 

Turbeskrivelse

På denne smukke tur til den eksklusive tyske ferieø Sylt vil I opleve den spændende Vadehavs-ø fra første parket. Turen går mod Rømø, hvor færgen sejler fra Havneby mod Sild. Ombord spiser I en let frokost og ved ankomsten til øens nordlige by List stiger en lokal, dansktalende guide på bussen.

 

Sild byder på fine badestrande, en imponerende natur og åbne vidder i det flade marsklandskab. Derudover rummer øen tolv landsbyer, hvor ikke to af dem er ens, men hvor hver har sin egen unikke charme.

 

I skal bl.a. besøge Westerland, som er øens hovedstad med højhuse, spillekasinoer og en eksklusiv strandpromenade. Derudover kører I forbi nogle af øens mest attraktive sommerhuse, hvor nogle af de dyreste ligger i byen Kampen. Der bliver mulighed for at besøge strøget på egen hånd, inden I tager biltoget til Niebüll. Toget kører ud på den 11 km lange Hindenburg-dæmning, og undervejs bliver I siddende i bussen og nyder udsigten.

 

Det praktiske

Opsamlingssted og afgang: Afkørsel 58 b, rasteplads v/Middelfart kl. 10.00. I er retur ca. kl. 21.

 

Reserver turen inden for 48 timer hos GIBA Travel på tlf.: 91 52 60 62 eller mail giba@gibatravel.dk. Husk at oplyse dit værdibevis-ID og tilhørende unikke kode samt den valgte dato. Du vil modtage en voucher fra GIBA Travel ca. 8 dage før turen, som skal medbringes til turen.

 

Der tages forbehold for annullering ved for få tilmeldte. 

 

Om GIBA Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera og gourmet. Rejserne indeholder oplevelser ud over det sædvanlige, har et højt fagligt niveau og henvender sig til et modent publikum.

 

Hos GIBA Travel er der fokus på de små detaljer, der gør den store forskel; at man har en fast chauffør under hele turen, at man møder dygtige og engagerede guider, og at man føler sig set og forkælet på sin rejse. Deres motto er, at rejser skal være skønne at glæde sig til, dejlige så længe, de varer, og rare at tænke tilbage på.

 

GIBA Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854

Endagstur til Sild

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail