Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Rejse til Sicilien

Oplev Siciliens fine bjerglandsbyer, skønne strande og spændende historie inkl. 7 overnatninger i lejlighed. Rejs fra BLL.

Middelhavets smukkeste ø

Sicilien får det bedste frem i folk - og det var ikke for sjov, at Platon og Goethe tog til øen for at løse livets mysterier. Sicilien giver virkelig ro i sindet.

 

Sicilien er den største ø i Middelhavet, og den bør opleves gennem naturen, historien og traditionerne. Naturen rummer bjerge og bakker - og frem for alt havet med dets utrolige farver og krystalklare vand. Siciliens store vulkaner symboliserer den uimodståelige skønhed og vitalitet, der hersker i den utroligt charmerende region. Det er helt oplagt at planlægge en udflugt til Etna, der er den største aktive vulkan i Europa.

 

Med denne rejse kan I glæde jer til 7 overnatninger i en hyggelig lejlighed på Villaggio Cala Mancina. Her kan I slappe fuldstændig af inden eller efter de begivenhedsrige dage.

 

Rejser inkluderer:

 • Direkte fly fra Billund til Trapani t/r
 • 7 overnatninger i 1-værelses lejlighed
 • 10 kilo håndbagage

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 9. september 2022 
  DEALpris 7.495 kr.
 • Den 16. september 2022 
  DEALpris 7.495 kr.
 • Den 23. september 2022 
  DEALpris 6.595 kr.
 • Den 30. september 2022 
  DEALpris 4.995 kr.
 • Den 7. oktober 2022 
  DEALpris 4.495 kr.
 • Den 14. oktober 2022 
  DEALpris 6.795 kr.
 • Den 21. oktober 2022 
  DEALpris 4.195 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg.

 

Tilkøb

Forhør jer hos Vindrose Rejser.

 • Billeje
 • Transfer
 • Lejlighed med havudsigt

 

Villaggio Cala Mancina

Lejlighederne på Villaggio Cala Mancina ligger i et fantastisk flot område og har en malerisk beliggenhed i San Vito Lo Capo.

 

På Villaggio Cala Mancina keder man sig aldrig. Den udendørs swimmingpool er omgivet af en rummelig solterrasse, og der er desuden legeplads samt underholdningsprogram. I har mulighed for at leje cykler, både og dykkerudstyr, og det er også muligt at windsurfe og sejle. Hvis I skal på lidt større udflugter, så har hotellet også mulighed for at hjælpe med det.

 

Sådan skal I bo

Lejlighederne byder på hyggelig indkvartering med eget køkken og bad samt et væld af faciliteter, som tilsammen skaber de bedste forudsætninger for et begivenhedsrigt ferieophold.

 

Lejlighederne er 35 kvadratmeter store og har egen terrasse med parasol og stole. Hver lejlighed har et friskt design i middelhavsstil, og de omfatter alle sengelinned, håndklæder, køkkenredskaber, tekøkken og satellit-tv.

 

San Vito Lo Capo

Landskabet omkring byen er noget af det mest maleriske, man kan forvente af Sicilien. Høje klipper, børnevenlig sandstrand, palmer og smaragdgrønt vand er bare nogle af de naturskønne elementer, I kan forvente af øen.

 

San Vito lo Capo ligger ca. en times kørsel vest for Palermo (100 km), hvor I finder nærmeste lufthavn, og ca. 51 km fra Trapani lufthavn. Byens gadebillede har karakteristiske træk fra afrikanske byer: Et kvadratisk gadenet, huse på to eller tre etager - de fleste med fladt tag og lyse farver.

 

Seværdigheder

I må ikke snyde jer selv for at besøge den store normanniske domkirke med tilhørende torv. Bygningen var oprindelig en saracensk fæstning og dens imponerende profil præger endnu byens skikkelse fra højdedragene. Domkirken blev senere tilegnet byens helgen San Vito, og det var omkring denne kirke, at byen udviklede sig i løbet af 1700-tallet.

 

San Vito lo Capo har et ret dæmpet liv, når man kommer i lavsæsonen – der bor knap 4.000 mennesker i byen. Men det er kun, indtil palermitanerne laver deres indtog. Det er nemlig i de centrale sommermåneder, at byen kommer til at udnytte hele sin sengekapacitet, og der kan være op til 100.000 mennesker om dagen i byen, især i løbet at den italienske industriferie i august.

 

I selve San Vito lo Capo er der flere gode spisesteder. Trods nærheden til vandet er specialiteten i byen ikke fisk, men couscous, der også har afrikanske rødder. Det siges, at sømænd fra Tunesien og Algeriet har bragt denne tradition med til byen, og det fejrer man med en couscous-festival i slutningen af september måned, hvor kokke og musikere fra hele Middelhavet kommer for at forberede den smagfulde råvare i dens mange varianter.

 

Palermo 

Byen er en forholdsvist hektisk by, og vi anbefaler derfor, at I kører til Trabia og tager toget derfra og ind til byen. Byen er øens hovedstad og den største by på Sicilien. På trods af sin størrelse er byen ikke plastret til med seværdigheder, men rummer til gengæld nogle enkelte perler, som I ikke må snyde jer selv for. Domkirken ligger midt på corsoen og er hele 100 meter lang. Kirken er bygget i mange forskellige stilarter, da den har fungeret som moské og kirke – dog ikke på samme tid. ”Skammens fontæne” også kaldet Fontana della Vergogna ligger på Piazza Pretoria og har hele 20 bassiner og 36 skulpturer.

 

Skal der shoppes, mens I er på Sicilien, så skal I op på Ruggierro Settimo, som har mange butikker. Byen er også kendt for sin små gader, som er spækket med forskellige gademarkeder. Det største ligger på Mercato di Ballaró.

 

Flyinformationer 

Der flyves med Ryanair.

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 06.20
  Ankomst Trapani kl. 09.25
 • Afgang Trapani kl. 09.50
  Ankomst Billund kl. 12.55

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 

 

Om Vindrose Rejser

Deal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen annulleres.

Rejse til Sicilien

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail