Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ø-ophold på Samsø Badehotel

Lad jer selvforkæle på det smukt beliggende Samsø Badehotel Ilse Made med solnedgangsudsigt over Kattegat. Pris pr. person.

I fred og ro

Uanset om I kommer med færge fra Kalundborg eller Hou, så er synet af Samsø, der dukker op af Kattegat, en fryd for øjet. Samsø er for mange lig med søde ferieminder, men hele året rundt tager øen sig ud på betagende vis. Det kan I ved selvsyn opleve med et skønt ophold på Samsø Badehotel Ilse Made.

 

Samsø Badehotel Ilse Made er mere end et hotel. Det er mest af alt en stemning, og så er det et hjem, hvor rammerne er en del af oplevelsen. Et hjem, der tager imod sine gæster i en uhøjtidelig og afslappende atmosfære. Et hjem, hvor gæsterne altid sættes i centrum, og hvor fokus er på den stille luksus samt selvforkælelse og de smukke, behagelige omgivelser med god plads og en forrygende udsigt.

 

Ikke bare omgivelserne er en stille luksus. Også de gastronomiske indslag fra køkkenet er af høj klasse.

 

Vi har i samarbejde med Samsø Badehotel Ilse Made sammensat to ophold til jer, hvor I får enten 2 eller 3 overnatninger. Uanset hvilket ophold, I vælger, så kommer I til at tage fra Samsø Badehotel Ilse Made med lysten til, at I skulle være blevet lidt længere.

 

Vælg mellem:

 

Ophold med 2 overnatninger:
Dag 1

 • Overnatning i bedst tilgængelige værelse
 • 1 fl. mousserende vin, på værelset eller terrassen ved ankomst
 • Kokkens 2-retters gastronomiske middag afstemt efter årstiden

Dag 2

 • Hotellets nye lækre brunchtallerken inkl. kaffe, the og most - serveres kl. 8.00-10.00
 • Frokost bestående af 2 stk. smørrebrød - serveres kl. 12.00-14.30
 • Kokkens 3-retters gastronomiske middag afstemt efter årstiden

Dag 3

 • Hotellets nye lækre brunchtallerken inkl. kaffe, the og most - serveres kl. 8.00-10.00
 • Tjek ud senest kl. 10.00

 

DEALpris 1.798 kr. pr. person. Normalpris 2.810 kr. 

 

- ELLER -

 

Ophold med 3 overnatninger:

Dag 1

 • Overnatning i bedst tilgængelige værelse
 • 1 fl. mousserende vin, på værelset eller terrassen ved ankomst
 • Kokkens 2-retters gastronomiske middag afstemt efter årstiden

Dag 2

 • Hotellets nye lækre brunchtallerken inkl. kaffe, the og most - serveres kl. 8.00-10.00
 • Frokost bestående af 2 stk. smørrebrød - serveres kl. 12.00-14.30
 • Kokkens 2-retters gastronomiske middag afstemt efter årstiden

Dag 3

 • Hotellets nye lækre brunchtallerken inkl. kaffe, the og most - serveres kl. 8.00-10.00
 • Kokkens 3-retters gastronomiske middag afstemt efter årstiden

Dag 4

 • Hotellets nye lækre brunch tallerken inkl. kaffe, the og most - serveres kl. 8.00-10.00
 • Tjek ud senest kl. 10.00

 

DEALpris 2.498 kr. pr. person. Normalpris 3.785 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg.

 

Hotellet ved kilden

Samsø Badehotel Ilse Made ligger på den smukke, sydlige vestkyst af Samsø. Fra hotellet kan I opleve øens bedste solnedgang, der bedst nydes på Samsø Badehotels store terrasse, der vender mod vest. Her bydes der på kaffe eller drinks samt et tæppe, så I kan nyde aftensolen med hygge og ro.

 

I restauranten kan I se frem til at nyde flere fantastiske måltider. Køkkenchefen og hans personale arbejder med en stor passion for økologi og det nordiske køkken. Med fokus på udvalgte lokale råvarer, sammensætter han alle middage, så de er perfekt afstemt efter årstiden.

 

Der gøres meget for, at I får så hyggelig og imødekommende en oplevelse som muligt i restauranten. Betjeningen er opmærksom, og den nyindrettede restaurant ligger, så der er en smuk udsigt til vandet.

 

Nætterne tilbringes i et af hotellets lyse og lækre værelser, der alle er stilrent indrettede, behageligt lyse og omslutter jer i en indbydende, hjemmelig atmosfære.

 

Om Samsø

Samsø er uden tvivl en af Danmarks smukkeste øer fyldt med afvekslende natur, nærværende ø-liv og masser af tid til at nyde nuet.

 

Glæd jer til at gå en tur langs vandet, hvor I kan skue ud over bølgerne og i det fjerne se Fyn, Sjælland og Jylland, alt efter, hvilken del af kysten I går ved. Gå f.eks. en tur hen til den mere end 3000 år gamle helligkilde Ilse Made, der kun ligger 500 meter fra hotellet, hvor I i dag stadig kan se det øverste af den gamle egetræsstamme, der er boret ned i sandet, hvor kilden befinder sig.

 

I kan også roligt se frem til at sætte jer i bilen og køre langs de små landeveje og nyde øens fantastiske natur.

 

Gør f.eks. holdt ved Issehoved, Samsøs nordligste punkt. Issehoved er en betagende sandodde, der stikker ud fra det overdrev, der udgør Nordby Bakker. De fredede bakker stikker op til 64 meter i vejret og giver en fantastisk udsigt over både Kattegat og Samsø.

 

Sæt farten lidt ned, når I igen kører sydpå, og nyd synet af Hjortholm og de andre småøer øst for Samsø, og Sælvig og Mårup Vig vest for øen.

 

Slut turen af med en tur til den gamle færgehavn Kolby Kås, der i dag fungerer som lystbådehavn og nyd den afslappede atmosfære. 

 

Glade gæster

Gæsterne hos Samsø Badehotel Ilse Made er glade for stedet - og så glade, at stedet har 4,0 ud af 5,0 mulige på Tripadvisor. Vi har samlet et par anmeldelser, så I selv kan læse, hvad andre har sagt om Samsø Badehotel Ilse Made. 

 

 
"3 pragtfulde dage på ILSE MADE BADEHOTEL
Vi blev modtaget af ejere og personale, som alle var smilende og hjælpsomme. Man følte sig straks vedkommende.
Værelserne var fine og rene og blev rengjort hver dag.
Maden de 3 dage var i top og lækkert anrettet.
Beliggenheden af badehotellet fantastisk med udsigt til havet og Jylland i det fjerne
BESTEMT ET BESØG VÆRD"
Juni 2022

 

En perle - gå ikke glip af en gastronomisk oplevelse i enestående omgivelser

Smukt beliggende fremragende udsigt, lækre lokaler og fineste muligheder for at spise udendørs. Det bliver ikke bedre, vi fik frokost med smørrebrød i verdensklasse. Vinkortet er helt i top. Betjeningen er “spot on” kan absolut anbefales.

August 2021

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage fra og med den 15. august 2022 til og med den 7. november 2022 - dog ikke i efterårsferien den 15. oktober - 22. oktober 2022.

 

Tjek ind kan ske tidligst kl. 15.

Tjek ud skal ske senest kl. 10.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Samsø Badehotel Ilse Made.

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 250 kr. pr. person pr. nat (der betales tillæg for alle dage)
 • Tillæg for enkeltværelse: 350 kr. pr. person pr. nat

 

Reservation skal ske på tlf.: 86 59 16 59 eller pr. mail: info@samsoebadehotel.dk. Oplys venligst værdibevis-ID og kode fra værdibeviset samt ønske for ankomstdato.

 

Der er rift om opholdene, specielt i weekenderne, så reserver gerne opholdet hurtigst muligt og gerne med flere mulige ankomstdatoer, når I forespørger på disse. Så vil Samsø Badehotel forsøge at imødekomme jeres ønsker bedst muligt.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Samsø Badehotel Ilse Made. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Samsø Badehotel Ilse Made er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Samsø Badehotel Ilse Made.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og
kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Samsø Badehotel Ilse Made

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail