Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hytteferie i højsæsonen

7 overnatninger i sommer-højsæsonen på Dokkedal Camping i Himmerland med plads op til 6 personer. Pris for 4.

Camping i sommer-højsæsonen

Har I ikke allerede booket årets familie-sommerferie, så er I landet det helt rigtige sted. Hos Dokkedal Camping i Himmerland kan I nyde 7 overnatninger i en af pladsens hyggelige hytter - og som noget helt ekstraordinært kan I ankomme i sommerens højsæson

 

Dokkedal Camping ligger utroligt naturskønt ved Lille Vildmose med rigt dyreliv tæt på strand og skov. I får 7 overnatninger i hytte med plads op til 6 personer (prisen gælder for 4 personer - se længere nede) inklusive fri adgang til Dokkedal Campings egen svømmehal. Forbrug af vand og strøm er inkluderet i prisen, ligesom pladsens wi-fi frit kan benyttes. 

 

Opholdet inkluderer:

 • 7 overnatninger for op til 6 personer i hytte med bad og toilet (kat. 5A)
 • Forbrug af vand og strøm

 

DEALpris 3.995 kr. for 4 personer. Normalpris 6.300 kr. 

 

Bemærk: Prisen er for 4 personer, men der er mulighed for at være op til 6 personer pr. hytte. Ekstra person koster 100 kr. pr. døgn. Se mere under "Praktisk info".

 

Hytten er udstyret med:

 • Eget bad og toilet
 • Stue med tv
 • Åbent køkken med køleskab, kogeblus, kaffemaskine, miniovn, bestik og kogegrej
 • 2 separate soverum - 1 soveværelse og 1 værelse med fritstående hems eller køjerum
 • Møbleret terrasse
 • Gratis børneaktiviteter
 • Fri wi-fi

 

Masser af oplevelser

Området nær Dokkedal Camping byder på forskellige aktiviteter for enhver smag.

 

Ca. 35 kilometer fra campingpladsen ligger Nordjyllands hovedstad Aalborg, hvor I bl.a. kan tage på shopping, være kulturelle, nyde bylivet med dets restauranter, caféer og sommerliv. På den berømte Jomfru Ane Gade kan der naturligvis også nydes en drink. 

 

I nærheden af Dokkedal Camping ligger Danmarks største fredede landområde Lille Vildmose - Himmerlands Naturpark. Her er et helt utroligt dyreliv og mulighed for en naturoplevelse ud over det sædvanlige for hele familien.

 

Er I i humør til små, spændende butikker og gode restauranter, kan I tage færgen over Limfjorden til den lille fiskerby Hals, hvor gamle huse og små, hyggelige gader danner rammen om en anderledes udflugt. 

 

Hvad end I er til masser af udflugter eller blot ønsker at nyde jeres sommerferie i og omkring de charmerende hytter, så er der rig mulighed for det hos Dokkedal Camping. De glæder sig til at byde jer velkommen til jeres sommerferie.

 

Læs mere om Dokkedal Camping på deres hjemmeside.

 

Praktisk info

Værdibeviset kan benyttes med ankomst lørdag-lørdag i ugerne 27, 28, 29, 30 og 31 2022.

 

Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen. Meddel venligst til receptionen, hvis I kommer senere end kl. 18. Tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Medbring selv sengelinned, rengøringsmidler, karklude og viskestykker.

 

Ved afrejse skal hytten være rengjort, så den afleveres i samme stand som ved ankomsten. Rengøringsrekvisitter kan lånes i receptionen. Slutrengøring foretaget af Dokkedal Camping kan tilkøbes. Se nedenfor.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Dokkedal Camping.

 • Medbring hund alle dage: 100 kr.
 • Ekstra person: 100 kr. pr person pr. døgn
 • Slutrengøring: 300 kr.

 

Reservation skal ske hurtigst muligt på tlf.: 98 31 11 71. Ring gerne og tjek, om hytten er ledig i den ønskede uge.

 

Det med småt

Prisen gælder for 4 personer. Der er et begrænset antal hytter til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Dokkedal Camping er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Dokkedal Camping.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

7 overnatninger på Dokkedal Camping

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail