Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Rundrejse i Marokko

Rundrejse i Marokko inkl. 4* hoteller og dansktalende rejseleder. Rejs fra CPH i sep. 2022 eller mar. 2023.

Kulturskatte og naturoplevelser

Kom på en spændende rundrejse i Marokko til september eller marts, hvor I bliver taget med rundt til landets mange kulturskatte og storslåede naturoplevelser.

 

Glæd jer til at opleve Atlasbjergene, der strækker sig gennem Marokko og byder på mageløse udsigter og smukke dale. Oplev Marakkechs kringlede gader, der summer af liv, storslåede udsigter fra Atlasbjergene og en stjernehimmel i Sahara, som I aldrig har set den før. Oplevelserne står i kø på denne tur, hvor Over Alle Bjerges danske rejseleder tager jer med på en spændende rundrejse i Marokko.

 

Glæd jer bl.a. til at opleve Bahia-paladset, der er en arkitektonisk perle i Marrakech, de storslåede Todgha-kløfter, byen Ouarzazate, der er kendt som Marokkos “mini-Hollywood”, og karavanebyen Ksar Aït Ben Haddou, der er med på UNESCOs verdensarvsliste.

 

Over Alle Bjerge er specialiserede i at tilbyde unikke, skræddersyede rundrejser i hele verden - altid med en dygtig dansktalende rejseleder. Se alle de flotte, 5-stjernede anmeldelser her.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Marrakech direkte 
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 8 dages program fyldt med oplevelser (se programmet nedenfor)
 • Kørsel med 4-hjuls trækkere fra Erfoud til Merzouga-ørkenen
 • Entré på alle nævnte udflugter
 • 6 overnatninger på 4* hoteller
 • 1 overnatning i telt i Merzouga oasen (med aircondition og toilet/bad)
 • Halvpension med morgenmad og aftensmad, dog ikke aftensmad på dag 8
 • Dansk rejseleder
 • Engelsktalende lokalguide

 

Rejseperiode:

 

Afrejse fra København den 13. september – 21. september 2022. 

 • Dobbeltværelse: DEALpris 9.995 kr.
 • Enkeltværelse: DEALpris 11.995 kr.

 

Afrejse fra København den 7. marts – 14. marts 2023.

 • Dobbeltværelse: DEALpris 9.995 kr.
 • Enkeltværelse: DEALpris 11.995 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg.

 

Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standard.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer - afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Øvrige måltider og drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge: Beregn ca. 150 kr.

 

Program

Ved afgangen i marts er programmets rækkefølge en anden end nedenstående, men man vil se det, der er listet op i programmet. 

 

Dag 1 - Direkte fly fra København til Marrakech       

Afgang med direkte fly fra Københavns lufthavn til Marrakech, så Marokko nås uden brug af unødige kræfter, og så I er klar til en uges oplevelser.

 

Dag 2 - Marrakech’ summende byliv

Fra dagens start venter indtrykkene i Marrakech, hvor alle sanser kommer i spil. Storbyen for foden af Atlasbjergene  er en af Marokkos mest kendte byer – og den tidligere hovedstad er ikke sen til at imponere!

 

I den gamle bydel snor gaderne sig som en labyrint af summende kultur, historie og arkitektur. Et mesterværk, der opsummerer det hele, er byens vartegn: den 77 meter høje minaret tilhørende Koutoubia-moskéen i medinaens sydvestlige kvarter.

 

En anden arkitektonisk perle er Bahia-paladset fra 1800-tallet, hvor Kong Mohamed d. 6. residerer, når han besøger Marrakech. Menara-haven virker som en kontrast til det travle centrum. Denne botaniske have blev grundlagt i byens storhedstid i det 12. århundrede, og er nu en afslappende oase blot få kilometer uden for byens centrum.

 

I runder dagen af på den kendte plads Djamaa el Fna, hvor al Marokkos underholdning samles: slangetæmmere, akrobater og historiefortællere – underholdning og indtryk i overflod.

 

Dag 3 - Mod ørkenens horisonter                                       Efter morgenmad forlader I byen og begiver jer ud i naturen mod Ouarzazate. Landskabet forvandler sig til de betagende Atlasbjerge, der for en stund tager pusten fra jer med sine storslåede udsigter, når vejen snor sig gennem passene Tizi-n-Tichka og Tizi-n-Tinififft.

 

De sandfarvede huse i landsbyen Agdz viser ørkenens nærhed. Byen Zagora, hvor der skal overnattes på et hyggeligt hotel, er da også kendt som Ørkenens Port. 

 

Dag 4 - Saharas paradis

Det sydlige Marokko er indbegrebet af ørken. Dalen, hvor Draa-floden løber, når ikke den er udtørret, var i århundreder blandt de vigtigste handelsruter for de lange kamelkaravaner, der undervejs plantede oaser, og byggede de fæstninger og traditionelle huse, der stadig kan ses her.

 

Det traditionelle hænger ved i området, hvor det marokkanske liv foregår i et anderledes, afslappende tempo. I Erfoud skifter I bussen ud med firhjulstrækkere, så I ude i sanddynerne kan opleve de skiftende farver og skygger i solnedgangen. I kommer til at se stjernehimlen  som I aldrig har set den før, når I denne nat bliver indlogeret i velindrettede beduintelte og skal overnatte i ørkenen.

 

Dag 5 - De storslåede Todgha-kløfter

Turen når endnu et højdepunkt ved Todgha-kløfterne, hvor de lodrette klippevægge står 400 meter lige op og skaber et uhørt dramatisk landskab, hvor man ikke kan andet end at føle sig lille. I kommer ud at gå i bunden af kløften og kan ved selvsyn opleve en de smukke klipper, der hæver sig langt op over jeres hoveder.

 

Efter besøget i kløften kører I til Landsbyen Tinghir, hvor der venter jer middag og overnatning på hotel.

 

Dag 6 - Daddelpalmernes skyggefulde oaser

Efter morgenmaden sætter I kursen mod Kalaa Mgouna, hvor I kører igennem rosernes dal. Her dyrkes områdets vigtigste indtægtskilde damascenerrosen, der høstes i foråret under en stor festival. Rosens kraftige duft gør den ideel til produktion af rosenolie, som bruges i kosmetik og parfume verden over.

 

Om eftermiddagen går turen til byen Ouarzazate, bedre kendt som Marokkos “mini-Hollywood”. Den gæstfrie befolkning er ikke sen til at fortælle historier om områdets karriere i filmverdenen, og den lille by har også flere  fascinerende og historiske bygningsværker og pladser, som I skal se. Efter at have stiftet bekendtskab med Ouarzazate centrum tjekker I ind på et nyt hotel, hvor der naturligvis også skal spises middag.

 

Dag 7 - UNESCOs Verdensarv i Marokko

Lidt uden for Ouarzazate ligger Ksar Aït Ben Haddou, der er beskyttet på UNESCOS verdensarvsliste - og ikke uden grund!

 

Den gamle karavaneby er opbygget af ler og går nærmest i ét med de omkringliggende Atlasbjerge. De velholdte huse former en labyrint af smalle gader, der inviterer til  eksotiske eventyr. Den pittoreske by har da også inspireret mange kunstnere; og filmklassikere som Lawrence of Arabia, Gladiator og Alexander er blevet indspillet her.

 

Aït Ben Haddou er en smuk afrunding på en uges store oplevelser i nomadernes ørkenland, og turen går tilbage til Marrakech, hvor det hele startede for blot en uge siden.

 

Dag 8 - En dag på egen hånd

Denne sidste dag er til at nyde på egen hånd og lade alle indtrykkene bundfalde sig. Marrakech er et overflødighedshorn af spændende kultur og indtryk, og mulighederne er mange: en gåtur i byen, indkøb af håndværk og souvenirs eller en afslappende dag ved poolen – valget er dit! Du kan også besøge et af de spændende museer; Dar el Bacha er et pragteksemplar på et smukt udsmykket, gammelt palads, som rummer en spændende samling af marokkanske og afrikanske kunstobjekter.

 

Bemærk: Ved afgangen i marts påbegynder hjemrejsen dag 8 kl. 11.35.

Bemærk: Ved afgangen i september påbegynder hjemrejsen dag 9 kl. 00.40. 

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet. 

 

Hoteller

I skal bo på følgende hoteller:

 

 • Marrakech: Hotel Nassim
 • Zagora: Hotel Salam
 • Merzouga Dunes: Bivouac under tents in Palmeras & Dunas Camp
 • Tingher: Hotel Sargho or similar
 • Ouarzazate: Hotel Le Riad or Farah El Janoub

 

Flyinformation

Der flyves med Norwegian Airlines. 

 

Flytider København:

Afrejse den 13. september - 21. september 2022:

 • Afgang København kl. 20.25
  Ankomst Marrakesh kl. 23.55
 • Afgang Marrakesh kl. 00.40
  Ankomst København kl. 06.00

 

Afrejse den 7. marts - 14. marts 2023:

 • Afgang København kl. 06.20
  Ankomst Marrakesh kl. 10.50
 • Afgang Marrakesh kl. 11.35
  Ankomst København kl. 16.10

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne/flyruterne.

 

Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er specialiserede i at tilbyde unikke, skræddersyede rundrejser i hele verden – altid med dansk rejseleder. En rejseform, som folkene bag har mere end 20 års erfaring med. Over Alle Bjerge er grundlagt af Kasper Bøndergaard, der har rejst i over 70 lande, og som selv har over 16 års erfaring som rejseleder, arrangør, pioner og eventyrer.

 

Over Alle Bjerge tilbyder rejser, der er lidt ud over det sædvanlige og giver oplevelser for livet. Oftest til steder, hvor kun få andre turister har været. Over Alle Bjerge sammensætter deres rejsepakker, så I kan have fokus på at nyde oplevelserne og rejsen uden at skulle tænkte på det praktiske i forhold til fly, hotel, transport, guider, udflugter, entréer m.m. Derfor er der altid en dansk rejseleder med, der kan binde rundrejsen sammen og fortælle de gode historier, der hører til de steder, I besøger, og som samtidig sørger for, at der er styr på alt det praktiske. 

 

Over Alle Bjerge har sendt mange mennesker på rejseeventyr. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du kan læse på nedenstående links.

 

Se alle anmeldelserne på Trustpilot.
Se alle anmeldelserne på Facebook.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

Rundrejse i Marokko

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail