Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ophold på Hotel Hanstholm

Store oplevelser venter ved Nationalpark Thy. Opholdet inkluderer 2 overnatninger, middage m.m. Pris pr. person.

Ophold på Hotel Hanstholm

Store oplevelser venter ved Nationalpark Thy. Opholdet inkluderer 2 overnatninger, middage m.m. Pris pr. person.

Livsnyderi ved Vesterhavet

Hanstholm ligger lige dér, hvor Thy knækker ud mod Vesterhavet - tæt på blandt andet Nationalpark Thy og surferparadiset Klitmøller.

 

I kan se frem til at nyde livet og fæstne blikket mod Vesterhavet, der heller ikke ligger langt fra Hotel Hanstholm. 

 

I opholdet er der inkluderet 2 overnatninger samt dejlige måltider morgen og aften - og derudover kan I opleve området omkring Hanstholm, nemlig Thy, som i den grad har fået sit indtog på Danmarkskortet.

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Kaffe og kage på ankomstdagen - serveres mellem kl. 14.30 og 17.00
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • 3-retters middag på 2. dagen
  • 1 valgfri drink under opholdet
  • Morgenbuffet

 

DEALpris 1.049 kr. pr. person

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg. 

 

Hotel Hanstholm

I finder det 4-stjernede Hotel Hanstholm omkranset af fredet naturskov, der danner et naturligt læhegn for vinden fra Vesterhavet. Havet ligger kun 5 minutters gang fra bakketoppen, hvor hotellet er beliggende, og gåturen derned er derfor en oplagt tur at tage, når solen er ved at gå ned.

 

Her bliver I indlogeret på et af hotellets 76 hotelværelser med eget badeværelse og tv. Størstedelen af værelserne er desuden udstyret med egen altan eller terrasse og med mulighed for at lave en kop kaffe.

 

Hotel Hanstholm byder desuden på indendørs swimmingpool og en wellnessafdeling, hvor I kan forkæle jer selv.

 

Store oplevelser venter i Thy

Når man er på disse kanter, kan man ikke komme udenom Thy - og det er med rigtig god grund. Thy har indfundet sig på Danmarkskortet, ja faktisk på verdenskortet, som noget helt unikt og meget stort, og det kan I med egne øjne opleve. 

 

Tilbage i 2008 blev Nationalpark Thy udnævnt. Det er et helt særligt sted i Danmark, hvor der igennem årtusinder har været kraftig vind fra kysten, og der derfor er blevet skabt helt unik natur og landskaber med markante klitter og søer. Nationalpark Thy strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i Nord og udgør 24.370 hektar. 

 

I Nationalpark Thy er der mulighed for et væld af attraktioner, seværdigheder og oplevelser. Fra Isbjerg har I f.eks. en enestående udsigt ud over Nationalpark Thy. I kan også besøge Lodbjerg Fyr og Hanstholm Fyr, eller tage på en vandretur ved Vandet Sø. Hos Svaneholmhus Informationscenter på Agger Tange kan I lade jer fordybe i områdets særlige natur og landskab og hos Nationalparkcenter Thy ved Nr. Vorupør har I også mulighed for at gå på opdagelse i viden om stedet. 

 

I Nordthy ligger Besøgscenter Østerild, hvor I kan komme helt tæt på de 150-220 meter høje vindmøller. Den lille landsby Østerild kom på Danmarkskortet, da der blev etableret Det Nationale Testcenter for store Vindmøller i Østerild Plantage. I Besøgscenter Østerild kan I opleve de gigantiske møller og få den nyeste viden om vind og vindkraft. Centeret har åbent året rundt. 

 

For mere inspiration besøg VisitThys hjemmeside

 

Hanstholm

I Hanstholm må I ikke snyde jer selv for en gåtur langs havnen, der er Danmarks største konsumfiskerihavn. Ligeledes er Bunkermuseum Hanstholm også et must, der på overvældende vis viser, hvor store og omfattende de tyske bunkere kunne være.

 

I kan roligt glæde jer til et par gode dage i fantastiske omgivelser, både på hotellet og i området omkring Hanstholm.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. april 2023. Ankomst er dog ikke muligt i uge 42 samt i perioden fra den 18. december 2022 til og med den 6. januar 2023.

 

Tjek ind kan ske fra kl. 14.30 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11.00.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Hanstholm.

  • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. nat
  • Overnatning fredag og lørdag: 200 kr. pr værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Hanstholm på hotel@hotelhanstholm.dk. Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Med venligst et printet værdibevis ved ankomst til Hotel Hanstholm.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i dobbeltværelse på Hotel Hanstholm. Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Hanstholm er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Hanstholm

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail