Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold ved Vesterhavet

Sæt kursen mod naturskøn idyl og nyd 1-3 overnatninger, middag og minigolf på Hotel Kirkedal. Pris pr. person.

Dejlige dage ved Vesterhavet

Hvor solen, vinden og havet hersker, ligger Hotel Kirkedal, midt mellem Mårup Kirke og Lønstrup centrum. Det hyggelige gårdhotel indbyder til ro og fordybelse, og der er rig mulighed for at koble af med gode og betagende gåture i den uspolerede natur, der omgiver hotellet.

 

Hotellet ligger ikke langt fra det brusende Vesterhav, og inden for blot 3 kilometer, kan I nå både Rubjerg Knude Fyr, idylliske Vennebjerg Mølle og ikke mindst Lønstrup bymidte, der byder på flere populære turistmål.

 

Opholdet inkluderer en 2-retters middag på Café Slugten i Lønstrup, hvor der hersker den samme hyggelige og uhøjtidelige stemning som på hotellet, og hvor I kan glæde jer til gode og velsmagende anretninger.

 

Vælg mellem følgende ophold:

1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retters middag efter køkkenchefens valg, serveret på Cafè Slugten (ca. 800 m væk)
 • 1 runde på hotellets nye minigolfbane (inkl. hvis banen er åben for spil)
 • Skøn morgenbuffet (serveres på hotellet)

DEALpris 499 kr.

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters middag efter køkkenchefens valg, på ankomstdagen, serveret på Cafè Slugten (ca. 800 m væk)
 • 1 runde på hotellets nye minigolfbane (inkl. hvis banen er åben for spil)
 • Skøn morgenbuffet (serveres på hotellet) begge dage

DEALpris 749 kr.

 

3 overnatninger:

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters middag efter køkkenchefens valg, på ankomstdagen, serveret på Cafè Slugten (ca. 800 m væk)
 • 1 runde på hotellets nye minigolfbane (inkl. hvis banen er åben for spil)
 • Skøn morgenbuffet (serveres på hotellet) alle dage

DEALpris 949 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg. Se længere nede under "Praktisk info".

 

Ønsker I flere overnatninger, er I velkomne til at købe flere værdibeviser og bruge dem i forlængelse af hinanden.

 

Hotel Kirkedal

Ved årsskiftet fik Hotel Kirkedal ny ejer, og det er nu Charlotte Egelund, bedre kendt som Søs, der står i spidsen for det hyggelige gårdhotel. 

 

Søs har ved overtagelsen haft et stort fokus på at bevare den samme atmosfæriske stemning, der altid har kendetegnet hotellet, og der bliver heller ikke gået på kompromis i køkkenet, hvor en kogekone og en kok svinger gryder og pander.

 

Men nyt skal der til, og når hotellet åbner for gæster den 1. april 2022 bliver det med 18 nyrenoverede værelser og en helt ny minigolfbane med tilhørende ishus. Som en særlig detalje bliver den 18-hullers minigolfbane med Lønstrup-tema og vil blandt andet bestå af detaljerede miniatureudgaver af Rubjerg Knude Fyr, Mårup Kirke og Vennebjerg Mølle.

 

Der er bad og gratis wi-fi på alle værelser.

 

Om området

Omgivelserne omkring Hotel Kirkedal indbyder til naturskønne gåture, og vi kan uden tøven anbefale at nyde solnedgangen over Vesterhavet -  eventuelt fra Rubjerg Knude Fyr.

 

Tager I den korte tur ind til den gamle fiskerby Lønstrup finder I flere populære seværdigheder, kunsthåndværkere og gallerier, hvor Glashuset - Vange Glas, Galleri Dorte Friis og keramikværkstedet Keramoda blandt mange andre er absolut besøgsværdige. 

 

Når I er mætte på oplevelser, kan I stille sult og tørst på en af byens mange indbydende caféer og restauranter og eksempelvis nyde den storståede havudsigt fra toppen af Lønstrup, hvor Restaurant Villa Vest ligger.

 

Går humøret mod flere oplevelser, ligger Hotel Kirkedal hverken langt fra Løkken, Hjørring eller Hirtshals, der alle kan nås på en 15-30 minutters biltur.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 31. marts 2023. Det er dog ikke muligt at ankomme på helligdage samt i perioden fra den 1. juli til og med den 7. august 2022 samt i januar 2023.

 

Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Der udføres kun slutrengøring på værelset.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Kirkedal.

 • Tillæg ved overnatning fra fredag til lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved overnatning fra lørdag til søndag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. person pr. nat
 • Tillæg ved hund: 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske på ferie@hotel-kirkedal.dk eller på tlf.: 52 39 93 88 - oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring et printet værdibevis ved ankomst.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Kirkedal. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. 

 

Der er et begrænset antal ophold til rådighed pr. dag.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Kirkedal er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hotel Kirkedal.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Kirkedal

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail