Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ophold på Danhostel Rebild

Få 1 eller 2 overnatninger på Danhostel Rebild på kanten af de naturskønne Rebild Bakker. Pris pr. person.

Ophold på Danhostel Rebild

Få 1 eller 2 overnatninger på Danhostel Rebild på kanten af de naturskønne Rebild Bakker. Pris pr. person.

Oplev Rebild Bakker

Glæd jer til at nyde et ophold ved Nationalpark Rebild Bakker, der med sit flotte kuperede istidslandskab, krystalklare kildevand og badesøer er mange timers vandretur værd.

 

Opholdet på Danhostel Rebild kan med stor sandsynlighed  give jer uforglemmelige oplevelser i den storslåede natur – uanset om I vil nyde skovens dybe stille ro eller har hang til action og adrenalinkick på jeres ferie.

 

Rundt om Rebild Bakker ligger et af landets størst samlede skovområder, Rold Skov, som har en masse lokale sagn og historier om røvere og krybskyttere knyttet til sig. Området byder desuden på mange aktiviteter, bl.a. mountainbikeruter, kanosejlads og vandreruter.

 

Vælg mellem:

Ophold med 1 overnatning:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Kaffe og kage - serveres kl. 14-16
  • 2-retters middag
  • Morgenbuffet

Normalpris 668 kr. DEALpris 449 kr. pr. person

 

Ophold med 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Kaffe og kage - serveres kl. 14-16 på ankomstdagen
  • 2-retters middag begge dage
  • Morgenbuffet begge dage

Normalpris 1.030 kr. DEALpris 698 kr. pr. person

 

Der betales weekendtillæg ved overnatning fredag og lørdag - se mere under "praktisk info".

 

Danhostel Rebild

I spiser i en fælles spisesal i hovedhuset (bindingsværkhuset), og I overnatter i de tilstødende gulstensbygninger på dobbeltværelser med eget bad og toilet og i enkeltsenge, der kan skubbes sammen. 

 

I hovedhuset finder I desuden en spisestue, et gæstekøkken, en opholdsstue og en lille hyggelig reception/café. Der er alt, hvad I har brug for til et perfekt ophold i det grønne. 

 

Vandrehjemmet bestyres af Vivi, der er en drivende kraft med et stort hjerte for sine gæster. I er mere end velkomne til at tage fat i Vivi, hvis der er ting, der skal uddybes eller beskrives nærmere.

 

Rebild Bakker

Er I til bakker, troldeskove, kalk og krystalklare kilder? Så kan I godt glæde jer til et ophold på Danhostel Rebild. Med 400.000 besøgende om året er Rebild Bakker én af Danmarks største turistattraktioner.

 

Her kommer mange for at vandre og cykle i bakkerne, for her er naturens glæder nemlig gratis. Og på de rigtige årstider finder I enten lyserød lyng eller himmelblå blåbær. De smager himmelsk, og lyngen kan senere pynte hjemme i en vase i stuen til minde om nogle dejlige dage på Danhostel Rebild.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske tirsdag-lørdag fra den 15. august 2022 til og med den 30. november 2022. Bemærk: Der er få ledige pladser i weekenden.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Danhostel Rebild.

  • Weekendtillæg ved overnatning fredag og lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
  • Sandwich og vand: 30 kr. pr. person. Skal bestilles ved booking af ophold eller ved ankomst med levering efterfølgende dag

 

Reservation sker på tlf.: 98 39 13 40 kl. 16-18 eller via mail: rebild@danhostel.dk. Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse på Danhostel Rebild. Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Danhostel Rebild er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hostellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Danhostel Rebild i Himmerland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail