Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Rejs til eventyrlige Ærø

4-dages rejse på Ærø med guidet ø-tur i bus. Turen inkluderer god mad m.m. Rejs i aug. eller okt. 2022.

Eventyrlige Ærø

Lad Ans Rejser tage jer med til Ærø, hvor der venter jer 4 dage i det Sydfynske Øhav med en eventyrlig blanding af små landsbyer, storslået natur og afslappet stemning, der her bliver kombineret med god mad og gode oplevelser.

 

Tryghedsgaranti! Ans Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Se mere længere nede. 

 

Rejsen inkluderer:

 • 3 overnatninger i standard dobbeltværelse på Hotel Ærø
 • 2-retters middag hver aften
 • Stor morgenbuffet hver morgen - inkl. mousserende vin
 • 1 x aftenkaffe med friskbagte Ærøpandekager
 • 1 x dinnermusik og underholdning
 • Ø-tur i bus med lokal guide
 • Præsentation og smagsprøver på Ærø Bryggeri
 • Frokost inkl. 1 genstand på Ærø Bryggeri
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 • Ans Rejsers tryghedsgaranti

 

Perioder og priser:

 

Den 23. august - 26. august 2022

 • DEALpris 3.395 kr. pr. person i dobbeltværelse
 • DEALpris 4.120 kr. pr. person i enkeltværelse

 

Den 11. oktober - 14. oktober 2022

 • DEALpris 2.995 kr. pr. person i dobbeltværelse
 • DEALpris 3.720 kr. pr. person i enkeltværelse

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet med dobbeltværelse.

 

Program

Foruden nedenstående program er der også én aften med dinnermusik og underholdning og én aften med aftenkaffe og Ærøpandekager. Placeringen af dette varierer alt efter periode. 

 

Dag 1

I ankommer til Ærø Hotel i egen bil og har mulighed for at tjekke ind på hotellet fra kl. 14.30.

 

Ærø Hotel ligger i udkanten af Marstal, hvor der sejler færge til og fra Rudkøbing. I har også mulighed for at komme med færge til Ærø fra Svendborg, Faaborg og Fynshav.

 

Hotellet byder på restaurant med panoramaudsigt, hvor I skal indtage både de inkluderede middage og morgenmåltider, der bliver serveret af det imødekommende personale. Udgangspunktet for hotellets personale er nemlig "hvordan vil jeg selv gerne mødes som gæst" - og det giver en afslappet og behagelig hoteloplevelse.

 

I bliver indkvarteret i et af hotellets 100 lyse og imødekommende værelser, der alle er indrettet med eget badeværelse, tv, wi-fi og hvad der ellers skal til for, at I får et godt ophold. Ærø Hotel er samtidig Danmarks eneste voksenhotel, hvor der kun er adgang for personer over 18 år. 

 

Før I går til bords i hotellets restaurant, kan I overveje at strække benene efter køreturen og samle appetit med en gåtur ned til Marstals havn, der ligger et kvarters gang væk. Marstal er en by med stolte søfartstraditioner, hvilket både kan ses og mærkes, når I bevæger jer rundt i byen.

 

Dag 2

Efter en god nats søvn og endt morgenmad skal I tilbringe dagen i selskab med Karen, der er født og opvokset på Ærø og bliver jeres lokale ekspertguide på jeres tur rundt på øen. Undervejs skal I både høre om Ærøs små byer, Ærøs natur og om livet på Ærø.

 

Midt på dagen gøres der holdt i Rise midt på øen, hvor I skal opleve Ærø Bryggeri. I får en rundvisning på bryggeriet med indlagte smagsprøver og efter rundvisningen serveres der en frokostplatte inkl.1 genstand.

 

I kører en tur rundt i Marstal, før I forlader byen og hører her om byen, kirken og havnen. Herefter byder dagen bl.a. på byvandring i Ærøskøbing og en tur til Søby, hvor I skal høre om verdens kraftigste færge Ellen, der er bygget på byens værft. Ellen besejler i dag ruten mellem Søby og Fynshav, så hvis I er heldige, kan I se den i aktion. På vej fra Søby skal I se herregården Søbygaard og de nærliggende Søby Volde, der blev bygget som forsvarsværk omkring år 1100.

 

Når I kommer tilbage på Ærø Hotel serveres der om aftenen en 2-retters menu i restauranten.

 

Dag 3 

Dagen er afsat til oplevelser på egen hånd, og starter naturligvis med morgenmad i hotellets restaurant.

 

Ærø rummer et væld af fantastiske afkroge, så sætter I jer i bilen og kører ud på må og få, så er I garanteret små og fantastiske oplevelser.

 

Tag for eksempel til Ærøskøbing og kør ud mod Urehoved. Her finder I Ærøskøbings berømte badehuse. Sæt bilen og gå en tur ud ad halvøen, hvor I kan se vandet på begge sider, nyde synet af skibene og færgen på vandet og blive blæst godt igennem.

 

Fra Ærøskøbing kan det anbefales at køre af de små veje mod Strandhuse. I kommer af flere omgange tæt på vandet og kan nyde synet af Urehoved, som I lige har gået på. Oplevelsen af de smalle veje, den tætte bevoksning og vandet er en nydelse, og I kan med fordel gøre holdt undervejs. Vejene fører jer til Synneshøj, der er Ærøs højeste punkt – og også her er naturen en åbenbaring.

 

Fra Synneshøj bør I tage turen til Voderup Klint. På sit højeste sted hæver klinten sig mere end 30 meter over havets overflade, og udsigten er ganske enkelt fantastisk. Er vejret til det, er det et oplagt sted at nyde en medbragt frokost. Der går trapper ned til stranden, hvor I kan se den 3,5 kilometer lange klint fra vandkanten.

 

Når I kommer retur til Marstal, kan I gå en tur på byens hovedgade, der løber gennem byen – og nyde de lokale butikker og de mange små historiske indslag.

 

Når I kommer retur til hotellet, serveres der en 2-retters menu i restauranten.

 

Dag 4

Opholdets sidste dag, og der skal tjekkes ud efter morgenmaden.

 

I kan evt. sætte tid af til at opleve nogle af udflugtsforslagene fra dag 3, før I kører ombord på færgen.

 

Godt at vide

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledninger. Chaufføren på bussen og rejselederen er altid helt opdaterede omkring de seneste vejledninger. På udflugterne benyttes der en 4-stjernet bus, og der sørges naturligvis for god ventilation i bussen. Alle gæster har adgang til håndsprit, og bussen rengøres dagligt.

 

Tryghedsgaranti

Ans Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Det betyder, hvis opholdet aflyses grundet Covid-19, så får I jeres indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Om Ans Rejser

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

 

Det med småt

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Ans Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Rejse til Ærø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail