Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Hotel Årslev Kro

Nyd et ophold på Hotel Årslev Kro, der ligger blot 10 km fra Aarhus centrum. Inkl. kaffe med kage og middag. Pris for 2.

Tæt på byen i grønne områder

Det smukke bindingsværk, der udgør Hotel Årslev Kro, træder tydeligt frem på Silkeborgvej i Braband - kun omkring 10 km fra Aarhus centrum og altså kun et langt stenkast fra byen, der kan og har det hele.

 

Det nydelige Hotel Årslev Kro danner basen for et ophold blandt skønne, grønne områder og byder bl.a. på en dejlig middag og morgenmad i restauranten Det Rustikke Landkøkken.

 

Hotel Årslev Kro er det oplagte valg for jer, der ønsker at gå på opdagelse i fantastiske Aarhus og for jer, der også ønsker at kunne trække jer tilbage i rolige omgivelser. 

 

I kan vælge mellem 1 eller 2 overnatninger - og der er naturligvis kaffe og kage, når I ankommer.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 3-retters middag eller buffet efter kokkens valg
 • Dejlig morgenmad
 • Gratis wi-fi på hele hotellet 

DEALpris 999 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 2-retters middag eller buffet efter kokkens valg på andendagen
 • Dejlig morgenmad begge dage
 • Gratis wi-fi på hele hotellet 

DEALpris 1.398 kr.

 

Aarhus kan det hele - og mere til

På Hotel Årslev Kros hjemmeside er der samlet en lang række af både Aarhus' og områdets seværdigheder. Her findes et væld af inspiration, og der er noget i enhver retning og for enhver smag. Oplev f.eks. områdets natur i True Skov, som er et af de største skovområder i Aarhus, eller hør frøerne kvække og iagttag fuglekvidren ved Årslev Engsø.

 

Tager I den kulturelle hat på, er det helt oplagt at opleve de aktuelle udstillinger på Aros Kunstmuseum i Aarhus. I bør også træde ind i tidsmaskinen og se tilbage i Den Gamle By eller nyde solen og øjeblikket med en god bid mad blandt de mange skønne caféer og restauranter ved åen. I midtbyen ligger den velbesøgte oase, Botanisk Have, som absolut er et besøg værd, og hvor der venter spændende oplevelser for alle aldre.

 

I kan også gå på opdagelse i kulturens fodspor og tage forbi Aarhus K, som mest af alt minder om en blanding af Christianias frisind og Berlins iværksættermiljø. Af andet kan nævnes Godsbanen med bl.a. dets kunst- og fotografiudstillinger, Kunsthal Aarhus med samtidskunst og Aarhus Rådhus tegnet af arkitekt Arne Jacobsen og Erik Møller.

 

Skal der være shopping på programmet, er byen fyldt med alverdens muligheder. Tag f.eks. til Vestergadekvarteret, der stammer helt tilbage fra 1700-tallet. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske til og med den 1. december 2022 på følgende dage:

 • Ophold med 1 overnatning: Mandag til lørdag
 • Ophold med 2 overnatninger: Mandag til fredag

 

Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Bemærk venligst, at hotellet lukker søndag efter morgenmaden.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte til Hotel Årslev Kro.

 • Weekendtillæg ved ophold fredage og lørdage: 100 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Årslev Kro på tlf.: 86 26 05 77 eller via mail hotel@aarslevkro.dk - oplys venligst dit værdibevis-ID og kode samt ønske for dato, navn og telefonnummer.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Årslev Kro. Rabatten er baseret på kroens normale listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Årslev Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hotel Årslev Kro på tlf.: 86 26 05 77.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

Ophold på Hotel Årslev Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail