Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

4-stjernet ophold i Hamborg

Tag på storbyferie og bo på et af Hamborgs førende hoteller inkl. 1-4 overnatninger og 3-retters middag. Pris for 2.

Kom let til 4-stjernet komfort

Hamborg er en storby, der byder på lidt af hvert og meget af det hele. Her finder I havnerundfart, kafferisterier og en mangfoldighed af gode spisesteder, shopping for enhver smag og spændende museer og gallerier. 

 

I skal bo på 4* Alsterkrug Hotel, der i mere end 30 år har budt gæster velkomne, og som med deres høje serviceniveau har opnået et ry som et af byens førende hoteller. Den personlige service og høje kvalitet har fulgt det familiedrevne hotel i generationer. Her mødes I med professionalisme og høje standarder - i alle henseender. 

 

Der er tale om et rigtig flot og hyggeligt storbyhotel med smagfuldt indrettede værelser. Hotellet ligger ca. 10 km uden for centrum og er nemt at komme til i bil. Fra hotellet går der offentlig transport direkte til centrum, og hotellets placering gør det til et oplagt startpunkt for ture af enhver art i Hamborg.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1, 2, 3 eller 4 overnatninger i Comfort dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag én af aftenerne i den nye restaurant (I reserverer bord på rezeption@alsterkrug.de)
 • Morgenmad alle dage
 • Fri adgang til Wellness AlsterSPA
 • Fri brug af badekåbe
 • Espressomaskine på værelset
 • Turist tax

 

Vælg mellem:

 • 1 overnatning for 2 personer - DEALpris 1.449 kr.
 • 2 overnatninger for 2 personer - DEALpris 2.295 kr. 
 • 3 overnatninger for 2 personer - DEALpris 2.795 kr. 
 • 4 overnatninger for 2 personer - DEALpris 3.495 kr. 

 

Gode karakterer og ren forkælelse

Det tager under 2 timer fra I passerer grænsen, til I står ved Alsterkrug Hotel, hvor der venter jer nogle skønne dage.

 

Her bliver I indlogeret på et behageligt værelse, der foruden eget badeværelse er udstyret med mørklægningsgardiner, minibar, værdiskab, wi-fi, 40” LED TV, aircondition m.m.

 

At hotellet er i en klasse for sig, afspejles også på Tripadvisor, hvor Alsterkrug Hotel får den imponerende karakter 4,5/5 og blandt andet disse ord med på vejen fra en tilfreds gæst: 

 

”Premier Alsterkrug Hotel er et fantastisk dejligt hotel at opholde sig på. Yderst velholdt og velplejet. Meget venligt og serviceminded personale. Dejligt, velfungerende værelse… Maden på hotellet var i topklasse. Alt i alt et hotel, der kun kan anbefales, og vi glæder os til at vende tilbage.”

 

Wellness AlsterSPA

Skal tiden gå med lidt ekstra luksus, kan I besøge hotellets 300 kvm store spaområde, hvor I bl.a. kan forkæle krop og sind med finsk sauna, soft sauna, dampbad og oplevelsesbrusere. I kan også slappe af i den store wellness-lounge eller i hvileområdet, hvor I kan slænge jer på opvarmede liggestole. For de aktive er der et fitnessområde med kvalitetsmaskiner og -udstyr, så pulsen både kan komme op og ned - og skal forkælelsen opgraderes lidt ekstra, har I mulighed for at tilkøbe ansigts- og kropsbehandlinger samt massage.

 

Spændende oplevelser

Besøg den mondæne bydel Rotherbaum, hvor prangende 1900-tals villaer ligger side om side, og oplev den stik modsatte verden i kvartererne omkring Susannenstrasse og Sternschanzen, hvor I finder de små undergrunds-modebutikker og de hyggelige kaffebarer. 

 

I Hamborg får kunsten tid og rum på byens mange museer og gallerier, og vil I opleve nogle af Hamborgs mange spændende loppemarkeder, så finder I dem i Flohschanze og Kultur-Flohmarkt. 

 

I Neuer Walls og Jungfernstiegs er der eksklusive overdækkede shoppingarkader og dyre flagstore-butikker med alle de internationale brands.

 

Interesserer I jer for opera og klassisk musik, er der masser af muligheder i eksempelvis Hamborg Stats Opera, Klassik Philharmonie Hamburg og i byens koncerthus, Laeiszhalle.

 

Vil I ud at spise i byen, så finder I et væld af restauranter, der repræsenterer alle verdenshjørner - og selvfølgelig byder Hamborg også på et overflødighedshorn af gode fiskerestauranter. Bliver I sultne midt på dagen, så vrimler det med små fiskeboder i Hamborgs havnekvarter.

 

Rejsetip

Køb et HamburgCard og få gratis adgang til flere museer samt rabat på mere end 100 seværdigheder, restauranter og butikker.

 

Næsten hver weekend er der et eller andet på programmet, og nogle gange flere arrangementer på samme tid: julemarkeder, havnefest i maj, cruise days, vinmarked osv. Se, hvad der sker i Hamborg de dage, I skal afsted, på hamburg-tourism.de eller hamburg-magazin.de.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. juni 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Premier Alsterkrug Hotel. Forespørg ved reservation, om der er kapacitet til jeres ønskede tilkøb.

 • Børn op til 12 år kan overnatte gratis i i forældres seng
 • Børn fra 13 år kan overnatte for 60 € pr. nat på værelset i en ekstra seng. Max 1 ekstra person pr. værelse
 • Små dyr er velkomne på hotellet: 20 € (kun muligt ved opgradering af værelse)
 • Parkering udenfor: 5 € pr. dag i 2022 / 7 € pr. dag i 2023
 • Parkering indenfor i P-hus: 15 € pr. dag i 2022 / 17 € pr. dag i 2023

 

Reserver jeres ophold via dette link. Husk at oplyse værdibevis-ID og kode samt dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte til hotellet ved booking af opholdet. Du skal skrive på tysk eller engelsk.

 

OBS: Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

COVID-19

For et overblik over alle restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se Udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Premier Alsterkrug Hotel I Hamburg. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Premier Alsterkrug er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Alsterkrug Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail