Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ophold ved det tyske vadehav

NYHED: Oplev helt unik natur med 2 overnatninger på Nordsee-Hotel Arlau-Schleuse inkl. morgenmad og meget mere. Pris pr. person.

Ophold ved det tyske vadehav

NYHED: Oplev helt unik natur med 2 overnatninger på Nordsee-Hotel Arlau-Schleuse inkl. morgenmad og meget mere. Pris pr. person.

En del af verdensarven

Tilbring et par dejlige feriedage i et skønt naturområde, hvor det rige fugleliv hersker, og der er mulighed for masser af spændende oplevelser. Nordsee-Hotel Arlau-Schleuse ligger blot 16 km fra naturskønne Hamburger Hallig, der er en uinddæmmet ø i den tyske del af Vadehavet - et område, som har været udpeget som en del af UNESCO's verdensarvsliste siden 2009.

 

Vil I have endnu mere natur, bør I også besøge de omkringliggende øer, såsom Hallig Krog, Hoge og Føhr, som alle byder på unikke naturoplevelser.

 

Når I er færdige med at udforske de naturskønne omgivelser, tilbyder området også gode shoppingmuligheder, bl.a. i Husum, hvor der er dømt vaskeægte julestemning, når det årlige julemarked åbner fra slutningen af november.

 

Mulighederne er mange og atmosfæren afslappet, når basen hedder Nordsee-Hotel Arlau-Schleuse.

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse på Nordsee-Hotel Arlau-Schleuse
  • Morgenmad begge dage
  • 1 øl/vin pr. person på ankomstdagen
  • 1 p-plads pr. værelse
  • Voucher til 1 flaske vin pr. voksen hos Fleggaard

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg. Forhør dig om dette direkte hos Lauritzen Rejser.

 

Nordsee-Hotel Arlau-Schleuse

Når I ankommer til Nordsee-Hotel Arlau-Schleuse, kan I frit parkere på en af hotellets p-pladser - og kommer I i el-bil, har I mulighed for at benytte el-standeren.

 

Det 3-stjernede hotel har 41 værelser, der alle er udstyret med eget bad, toilet, tv, safebox og gratis wi-fi. Her kan I slappe af og tage et velfortjent hvil, eller I kan gå ned på hotellets terrasse og nyde den skønne udsigt til den nærtliggende sø.

 

Når sulten melder sig, kan I med fordel overveje at spise i Restaurant Deichgraf, der ligger i den historiske del af hotellet, og som serverer nordtyske specialiteter med alt fra frisk fisk til lokalt avlet kød.

 

Skal der lidt ekstra forkælelse på kontoen, kan I benytte hotellets sauna helt gratis, hvis I blot husker at forudbestille dette ved ankomst.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig fra den 17. oktober til og med den 18. december 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10.00.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

  • Enkeltværelsestillæg: Forhør dig hos Lauritzen Rejser
  • Medbring hund: 15 € pr. nat (kan dog ikke medbringes i områder, hvor der spises)

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20 - oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt ønske for ankomstdato. Efterfølgende modtager I en bekræftelse/voucher fra Lauritzen Rejser på mail, som skal medbringes på hotellet. 

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister indenfor kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

 

Lauritzen Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3185.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Nordsee-Hotel Arlau-Schleuse

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail