Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold i Slesvig

1-2 overnatninger inkl. 3-retters middag på Hotel Strandleben, der ligger lige ud til vandet og tæt på grænsen. Pris for 2.

Lige ved vandet

Kun 50 kilometer syd for grænsen og lige i udkanten af Slesvig By, finder I Hotel Strandleben, der, som navnet så fint antyder, er beliggende i vandkanten på den nordlige del af fjorden Slien. 

 

Det hyggelige hotel er et skønt sted at tilbringe en miniferie i tosomhedens tegn. Her får I de bedste muligheder for at slappe af i naturskønne omgivelser, mens I kan nyde roen og den gode service. 

 

Glæd jer også til at opleve hotellets køkken, der med udgangspunkt i lokale og regionale råvarer fremtryller lækre retter inspireret af både det nordtyske og det internationale køkken.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 3-retters middag
 • Morgenbuffet
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

DEALpris 998 kr. 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 3-retters middag den ene aften
 • Morgenbuffet begge dage
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

DEALpris 1.798 kr. 

 

Hotel Strandleben

Det 5 år gamle Hotel Strandleben ligger i Slesvigs fantastiske nye kvarter "Auf der Freiheit" og takket været hotellets suveræne placering, er der ikke mange meter fra døren til jeres værelse og ned til vandkanten.

 

Hotellets rammer er historiske, men en passende mængde modernitet er tilføjet, så hotellet på bedste vis forener det traditionelle med moderne faciliteter og gastronomi. Hotellet er med sine 16 indbydende, lyse og velindrettede dobbeltværelser et mindre sted, hvor atmosfære, ro og god mad er i højsædet. Jeres værelse har eget badeværelse med hårtørrer samt en bred og behagelig rainshowerbruser, der gør det svært ikke lige at gøre morgenduschen et par minutter længere. 

 

Hotellets restaurant er inspireret af både nordtyske og internationale klassikere, og køkkenet kreerer gastronomi med udgangspunkt i sæsonens bedste udbud. Bæredygtighed og lokale råvarer går igen fra morgenbuffet til aftenens middag med et overordnet fokus på kvalitet og ordentlighed.

 

Den stemningsfulde omegn

Under jeres ophold kan I trække ind i Slesvig By og opleve byens mange gamle huse, bydelen Holmen med de brolagte gader, domkirken Skt. Petri og Gottorp Slot, der ligger på sin egen lille ø i udkanten af byen. 

 

Udenfor Slesvig By finder I blandt andet det gamle fæstningsværk Dannevirke, der stadig er synligt i landskabet. Og når I er på vej til eller fra hotellet, er det naturligvis oplagt at aflægge Flensborg med de mange handelsmuligheder et besøg.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle ugens dage fra den 16. oktober 2022 til og med den 31. marts 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. 

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Strandleben.

 • Tillæg ved overnatning torsdag, fredag og lørdag: 25 € pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til værelse med havudsigt: 25 € pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Suite med spa:
  • Søndag-onsdag: 50 € pr. værelse pr. nat
  • Torsdag-lørdag: 100 € pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Strandleben ved at sende en mail til info@strandleben-schleswig.de - oplys, at I er kunder ved Deal.dk, dato, navn, telefonnr. samt værdibevis-ID og kode.

 

Vær opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Strandleben. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Hotel Strandleben er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Strandleben

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail