Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ophold ved Ringkøbing Fjord

Ophold på Skavenhus lige ved Ringkøbing Fjord inkl. 2 overnatninger, middage, morgenmad og kaffe/te. Pris for 2.

Ophold ved Ringkøbing Fjord

Ophold på Skavenhus lige ved Ringkøbing Fjord inkl. 2 overnatninger, middage, morgenmad og kaffe/te. Pris for 2.

Fantastiske fjordomgivelser

Kun 40 meter fra Ringkøbing Fjord finder I Skavenhus, der byder indenfor til et ophold, hvor der bliver taget god hånd om jer i fantastiske omgivelser.

 

Med 2 overnatninger på hotellet er der god tid til at tage på opdagelse i det fascinerende fjordområde, hvor den smukke natur nærmest står i kø for at blive oplevet. For eksempel finder I Skjern Enge lidt mod nord, mod syd ligger Tipperne, og på den anden side fjorden finder I Vesterhavet.

 

Glæd jer til et ophold i smukke omgivelser, hvor der er god mulighed for både at slappe af, nyde livet, spise godt og opleve noget af Danmarks smukkeste natur.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
  • 2-retters menu/buffet efter køkkenets anbefaling på ankomstdagen
  • 3-retters menu/buffet efter køkkenets anbefaling på andendagen
  • Kaffe/te med sødt efter middagen begge dage
  • Morgenmad begge dage - serveres fra kl. 8.30
  • Slutrengøring

 

Skavenhus

Lige ved Skaven Havn ligger Skavenhus. Her har der i snart 90 år været hotel, og når I ser udsigten ud over fjorden fra hotellets restaurant, så vil I forstå hvorfor. Skavenhus kunne ganske enkelt ikke ligge bedre.

 

Restauranten kommer I til at besøge flere gange under jeres ophold. Det er her, I skal nyde de henholdsvis 2- og 3-retters menuer, der er inkluderet. Det er her, I skal nyde den kaffe, der bliver serveret efter maden. Og det er her, morgenmaden serveres.

 

I bliver indlogeret i en af Skavenhus små lejligheder, der alle har udsigt over Ringkøbing Fjord. Lejlighederne er alle udstyret med en behagelig seng, tv og eget badeværelse samt med adgang til en stor terrasse, der deles med naboværelset.

 

Om området

Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord er der store oplevelser i vente med bl.a. kronvildt og et rigt fugleliv. Turen om fjorden er cirka 100 kilometer, lang, men er et oplagt udflugtsforslag, da den rummer så mange og forskelligartede oplevelser.

 

Tipperne lidt mod syd er et af Nordeuropas største fuglereservater, der - lige som Skjern Enge, hvor Skjern Å løber ud i Ringkøbing Fjord - byder på storslået natur. Lige på den anden side Skjern Enge ligger Stauning, hvor I både kan besøge det lokale whiskydestilleri, opleve tyske bunkers og gå en tur på Stauning Havn, der med sine træer, små træhuse og langtrukne udformning ind i land er et oplagt mål for en gåtur.

 

På den anden side af vandet ligger Hvide Sande, hvor  Vesterhavet møder fjorden. I vil på vejen hertil kunne se fjorden til den ene side og klitterne ved Vesterhavet på den anden side. Overvej et holdt ved Lyngvig Fyr, som I måske kender fra TV2-serien Hvide Sande.

 

Hvide Sande er i dag en fascinerende blanding af fiskerby og turistby, hvor det er værd at gøre holdt og nyde stemningen. Ønsker I at opleve en af Danmarks hyggeligste handelsbyer bør I i stedet søge mod Ringkøbing, der med sine gamle huse, brostensbelagte gader og en placering ved fjorden er et charmerende bybekendtskab.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske fra den 1. oktober 2022 til og med den 15. december 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 16 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte til Skavenhus.

  • Weekendtillæg fra fredag til lørdag og fra lørdag til søndag: 100 kr. pr. værelse pr. dag 
  • Højsæsonstillæg i august: 250 kr. pr. ophold
  • Ekstra overnatning for 2 personer inkl. morgenmad, 2-retters aftenmenu og kaffe/te med sødt efter middagen: 649 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Skavenhus på tlf.: 40 34 40 24 eller på tlf.: 97 37 40 24. Husk at oplyse, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og den tilhørende kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne rack rates. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Skavenhus er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Skavenhus.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Skavenhus ved Ringkøbing Fjord

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail