Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Entrebillet: Vadehavscentret

NYHED: Entrebillet til Vadehavscentrets udstilling "Trækfuglenes vadehav".

NYHED hos Vadehavscentret

Med denne deal får du entrébillet til Vadehavscentrets udstilling “Trækfuglenes vadehav”. 

 

Under dit besøg vil du møde Vadehavets fantastiske natur og landskab formidlet gennem trækfuglene. Du tages med ind i Vadehavets verden, og oplever dette enestående område, som er et af verdens vigtigste naturområder, som også er at finde på UNESCO's liste over verdensarv.

 

Du får: 

  • 1 stk. entrebillet til Vadehavscentrets udstilling "Trækfuglenes vadehav"

 

Vælg mellem:

  • Børnebillet: (4-13 år)
    DEALpris 35 kr.
  • Voksenbillet
    DEALpris 90 kr.

 

Om udstillingen 

"Trækfuglenes vadehav" er tilpasset det enestående center, du skal besøge (læs mere om centret nedenfor). I samarbejde med Vadehavscentret har arkitekt Johan Carlson med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene.

 

Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster – både unge og ældre – i Vadehavets forunderlige verden.

 

Om Vadehavscentret

Kendetegnene ved Vadehavscentret er de smukke omgivelser og den fabelagtige arkitektur – et billede på natur og kultur, der smiler til hinanden. Dorte Mandrups design reflekterer det omkringliggende landskab. Sammen med materialevalget, tagrøret, som alluderer til vadehavskulturens arkitekturhistorie, indgår de i en forbindelse, der skaber en behagelig atmosfære.

 

Dorte Mandrup og Vadehavscentret er blevet kendt vidt omkring på baggrund af dette fabelagtige bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

 

Udover at være et prisvindende hus, arrangerer Vadehavscentret også en masse aktiviteter for alle gruppetyper. Centrets biologer og naturvejledere står for meget af denne aktivitet. Hvert år tager de mange danske skoler på udflugt ud i Vadehavet for at opleve den ekstraordinære natur, der i dag er Danmarks største nationalpark og UNESCO Verdensarv. Derudover arrangerer de også offentlige og private ture for turister, familier og erhverv.

 

God fornøjelse!

Entrebillet: "Trækfuglenes vadehav"

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail