Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Hotel Thinggaard

Oplev smuk natur og bliv forkælet med gastronomisk middag på Hotel Thinggaard ved Nationalpark Thy. Pris pr. person.

Hvor livet er godt!

Med dette ophold på Hotel Thinggaard i Hurup kan I komme helt tæt på naturen med storslåede oplevelser i Danmarks Nationalpark Thy. Limfjordens blinkende vand og det brusende Vesterhav er derudover kun 5 km fra hotellet.

 

Undervejs i jeres ophold kan I glæde jer til forrygende smagsoplevelser fra hotellets restaurant, hvor godt håndværk og det lokale, danske køkkens bedste råvarer er i fokus. Dertil tilsættes kreative finesser, som gør helhedsoplevelsen velsmagende, spændende og absolut oplevelsesværdig.

 

Vil I have et ophold, hvor maden, komforten og omgivelserne er af høj klasse, men pulsen kommer langt ned? Så er Hotel Thinggaard det helt rigtige valg.

 

Vælg mellem:

1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Kokkens hjemmelavede konditorkager på værelset ved ankomst
 • Gratis kaffe, the og varm chokolade på værelset under hele opholdet
 • 3-retters gastronomisk middag efter køkkenchefens valg
 • Morgenbuffet
 • Gratis wi-fi

DEALpris 899 kr. pr. person

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Kokkens hjemmelavede konditorkager på værelset ved ankomst
 • Gratis kaffe, the og varm chokolade på værelset under hele opholdet
 • Hotel Thinggaards mørbradgryde på ankomstdagen
 • 3-retters gastronomisk middag efter køkkenchefens valg på 2. dagen
 • Morgenbuffet begge dage
 • Gratis wi-fi

DEALpris 1.399 kr. pr. person

 

Hotel Thinggaard

Glæd jer til at tjekke ind på et hotel, hvor der er kræset for detaljerne, og hvor der både bliver lagt kærlighed og omsorg i jeres ankomst, jeres ophold, jeres mad og jeres velbefindende.

 

Når I ankommer til hotellet, bliver I indlogeret på et af de store, lyse standardværelser med eget badeværelse og fladskærms-tv samt faciliteter til at lave kaffe, te og kakao. Her venter jer desuden nogle hjemmelavede konditorkager, inden de mange oplevelsesmuligheder i området venter.

 

Om aftenen kan I se frem til at nyde et velsammensat måltid i hotellets restaurant, hvor der bliver kræset for alle sanser med fantastiske retter baseret på lokale råvarer. Hotellet er medlem af Regional Madkultur Thy – Mors, hvilket betyder, at de arbejder aktivt for at fremme produktionen, forarbejdning og salget af kvalitetsfødevarer, som er dyrket i Thy eller på Mors.

 

Storslåede naturoplevelser

Nationalpark Thy strækker sig over et 24.370 ha stort område, som strækker sig i et op til 12 km bredt bælte langs vestkysten. Her er mulighed for at opleve vidderne og blive blæst godt igennem.

 

Området er formet af århundreders sandflugt, og nationalparken omfatter store nationale og internationale natur- og landskabsværdier i form af kyst, klitter, klitheder, store søer og klitplantager - og ikke mindst Danmarks største naturreservat, Hanstholm Vildtreservat.

 

Velvære for krop og sjæl

De storslåede naturoplevelser kan I kombinere med afslapning i Sydthy Kurbad, der ligger ligger lige rundt om hjørnet. Sydthy Kurbad er et af Danmarks bedste wellnesscentre, som på 700 m2 tilbyder rendyrket velvære og forkælelse. Der er fire saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, infrarød kabine og et stort massagebassin (36 gr.) med stjernehimmel.

 

Som noget helt særligt har stedet en udendørs kurbadshave med sauna, svedetipi, vildmarksbad og jacuzzi. Kurbadet er det perfekte sted at koble helt af og nyde hinanden.

 

Dette kan tilkøbes. Se pris under tillæg og tilkøb. 

 

Fremragende anmeldelser

Hotel Thinggaard får fremragende anmeldelser på Tripadvisor. Faktisk er anmeldelserne af hotellet så gode, at stedet får den  imponerende gennemsnitskarakter 4,5 ud af 5.

 

Tag for eksempelvis et kig på disse begejstrede anmeldelser.

 

"Fantastisk madoplevelse

Helt igennem en fantastisk madoplevelse. Vi havde valgt en 4 retters menu for vores ophold fra fredag til lørdag den 3 december 2021. Det hele var vildt lækkert. Vi var bange for at morgenmaden lørdag ikke kunne stå mål med fredagens niveau, men det kunne den i særdeleshed. Næsten alt hjemmelavet. Absolut en oplevelse og anbefaling vær. Tak til det fantastiske søde og imødekommende personale."
Anmeldt december 2021
 
"Absolut et besøg værd
Hotel Thinggård i Hurup er absolut et besøg værd. Super professionel personale hele vejen rundt, afslappet stemning med plads til et smil og godt humør. Fantastisk 3-retters middag i restauranten med skøn vin menu og drinks. Super fine værelser. Kan bestemt anbefales."
Anmeldt september 2021

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. maj 2023. Bemærk: Hotellet er lukket fra den 17. december 2022 til den 2. januar 2023 og holder lukket om søndagen efter morgenmaden i oktober, november, december, januar, februar, marts og april.

 

Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal senest ske kl. 11 på afrejsedagen. 

 

Tillæg og tilkøb
Aftales og afregnes direkte med Hotel Thinggaard.

 • Weekendtillæg ved ophold fredag og lørdag: 400 kr. pr. person pr. nat
 • Højsæsonstillæg alle dage i juli og august 2022 samt uge 35, 36, 37 og 42 i 2022 samt i uge 7, 8, 14 i 2023: 400 kr. pr. person pr. nat
 • Tilkøb af ekstra overnatning inkl. morgenmad: fra 599 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tilkøb af kurbad (se afsnittet "Velvære for krop og sjæl"): 195 kr. pr. person 

 

Reservation skal ske til Hotel Thinggaard på info@hotelthinggaard.dk eller tlf.: 97 95 12 00. Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Reservation skal ske til Hotel Thinggaard på info@hotelthinggaard.dk eller tlf.: 97 95 12 00. Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Thinggaard. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Thinggaard er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Thinggaard

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail