Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sommerophold i hovedstaden

Udforsk København fra det moderne og komfortable Moxy Copenhagen i Sydhavnen. Vælg mellem 1-2 overnatninger. Pris for 2.

Hygge i hovedstaden

Moxy Copenhagen Sydhavnen er et stilfuldt og komfortabelt hotel, der tilbyder alt inden for moderne bekvemmeligheder. Her finder I både bar, fitness, kontorpladser og spilrum - og alle værelser er desuden udstyret med lækre designerbadeværelser og store smart-tv med Chromecast. På den måde kan I nyde lidt velfortjent afslapning efter en lang dag med sightseeing og oplevelser.

 

Dagen starter med en dejlig morgenmad, inden I bevæger jer ud i byen. Glæd jer til at opleve alt det bedste, som vores attraktionsrige hovedstad har at byde på og spring eventuelt på S-toget, hvis I vil på længere ture. Hotellet ligger kun få minutters gang fra den nærmeste station.

 

Inden for kort afstand finder I Tivoli, Strøget, shoppingcenteret Fisketorvet og det hippe Vesterbro med sine mange hyggelige caféer, spændende specialbutikker og sit livlige natteliv. Havnefronten ved Teglholmen og Havneholmen ligger også i kort afstand fra hotellet og byder på afslapning, badning og lange sommeraftner med kolde drinks og en formidabel udsigt over byen.

 

Vælg mellem følgende ophold for 2 personer:

1 overnatning:

  • 1 overnatning i standard Queen eller Twin værelse
  • Velkomstdrink ved tjek ind
  • Morgenmad

DEALpris 1.095 kr.

 

2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i standard Queen eller Twin værelse
  • Velkomstdrink ved tjek ind
  • Morgenmad

DEALpris 2.105 kr.

 

Oplevelser for alle

København er et slaraffenland af seværdigheder, shoppingmuligheder, fantastiske restauranter og skønne udeområder. Har I brug for lidt inspiration til, hvad I skal opleve på jeres storbyophold, så tag et kig på Visit Copenhagens hjemmeside. Her finder I guides og oversigter, der kan hjælpe jer med at finde vej til de bedste af byens oplevelser.

 

Med et ophold på Moxy Copenhagen Sydhavnen har I et fremragende udgangspunkt for at udforske de mange klassiske seværdigheder og opleve byens puls. Et oplagt valg for alle, der vil nyde byens tilbud uden at gå på kompromis med komforten.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage fra den 1. juli til og med den 14. august 2022. Tjek ind kan ske fra klokken 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal senest ske kl. 11 på afrejsedagen.

 

Der er et begrænset antal værelser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Du reserverer dit ophold hos Moxy Copenhagen Sydhavnen ved at sende en mail til: booking@moxycopenhagen.dk. Husk at oplyse værdibevis-ID og kode samt dato, navn og telefonnummer

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Moxy Copenhagen Sydhavnen. Rabatten er baseret på hotellets normale listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Moxy Copenhagen Sydhavnen er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Sommerophold på Moxy Copenhagen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail