Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på landevejskroen

NYHED: Oplev de smukke omkringliggende omgivelser med et ophold på Døstrup Landevejskro i Sønderjylland. Pris for 2.

Velkommen hos landevejskroen

Hjerteligt velkommen hos Døstrup Landevejskro - et smukt og klassisk motel med sjæl og charme beliggende i Sønderjylland. Både restaurant og motel er placeret i smukke gamle bygninger med masser af sjæl, varme og smukt klassisk stråtag.

 

I restauranten serveres god og klassisk, dansk mad. Altid i rigelig mængder. 

 

Snup et afbræk og tag en overnatning med skøn mad hos Døstrup Landevejskro. Nyd samtidig den skønne natur lige uden for døren.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 2-retters middag (hovedret og dessert) - valgfrit fra menukortet
  • Morgenmad

 

Prisen er for 2 personer i dobbeltværelse.

 

Det er muligt at vælge kroens populære stegte ål til hovedret mod et tillæg. Se pris under praktisk info. 

 

Døstrup Landevejskro

Døstrup Landevejskro er smukt beliggende midt i den lille landsby Døstrup uden for Skærbæk i Sønderjylland. Det er ganske nemt at komme med bil til Døstrup Landevejskro, hvor der er fine parkeringsmuligheder lige ved kroen.  

 

Kroen er kendt for sin gode mad, og I kan frem til en 2-retters middag, hvor de bedste danske traditioner holdes ved lige. Værelserne hos Døstrup Landevejskro er i ældre stand. 

 

Oplevelser i området

Der er mange oplevelser i vente, når I besøger Døstrup Landevejskro. 

 

Med kun 10 minutter fra Døstrup Landevejskro til Marsk Tower finder I allerede den første seværdighed. Marsk Tower snor sig op i himlen med 146 trappetrin og er det oplagte besøgsmål, når I se og opleve den helt flade marsk, lige så langt øjet rækker. På dage i godt vejr kan I se til Esbjerg, Sild og Rømø. 

 

Kører I en smule længere vestpå rammer I Rømø via Rømø-dæmningen, og herfra kan I opleve det helt unikke Vadehav. Vadehavets strand er i sig selv en unik oplevelse med dets kæmpestore strandareal. Gå en tur på stranden og oplev den unikke natur, hvad enten I kommer dertil, når det er sol og højsommer, efterår eller vinter. 

 

På Rømø er der også mulighed for at opleve det smukke naturfænomen, sort sol, når tusindvis af stære samles i flok. Fænomenet er især tilstede i foråret og efteråret. På Visit Rømø og Tønders hjemmeside finder I muligheder for booking af sort sol-tur. 

 

Læg også vejen forbi Tønder, hvor I kan se Tønder Kristkirke, brostensbelagte gader og gamle og velbevarede huse. Og når I nu er på disse kanter, er der naturligvis rig mulighed for at tage over grænsen til Tyskland og købe ind. Har I tid til det, er Flensborg by også et besøg værd. 

 

Kører I 30 minutter nord for Døstrup Landevejskro, rammer I Ribe, der er Danmarks ældste by. Ribe Domkirke er byens vartegn og er et besøg værd. Derudover ligger der flere gode caféer og restauranter i byen. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til den 1. april 2023. Bemærk, at der skal betales tillæg ved overnatning fredag eller lørdag samt højsæsonstillæg i perioden fra den 1. juli 2022 til og med den 1. august 2022. 

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Døstrup Landevejskro. 

  • Tillæg ved valg af kroens populære stegte ål til hovedretten: 149 pr. person
  • Tillæg ved overnatning fredag eller lørdag: 200 kr. pr. værelse
  • Højsæsontillæg 1. juli 2022 - 31. august 2022: 200 kr. pr. værelse
  • Ekstra overnatning inkl. morgenmad: 799 kr. for 2 personer

 

Reservation skal ske til Døstrup Landevejskro på tlf.: 74 75 45 89. Oplys venligst, at I har et værdibevis fra Deal.dk samt den unikke kode fra værdibeviset. Reserver venligst opholdet i god tid. Der er begrænset kapacitet i weekenderne. 

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i dobbeltværelse på Døstrup Landevejskro. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser og der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag og der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Døstrup Landevejskro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Døstrup Landevejskro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Døstrup Landevejskro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail