Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev skønne Læsø

Nyd Læsø og alle øens oplevelser inkl. 3 overnatninger i familieværelse hos Havnebakken B&B. Pris for 2 voksne og 2 børn.

Den lille ø i nord

Læsø - den lille ø mod nord emmer af smukke naturoplevelser, dejlig atmosfære samt ren og skær afslapning. På dette prisvenlige ophold med 3 overnatninger får I en god base for at opleve alt det, som Læsø kan og er. 

 

Øen er indrammet i smuk natur, og byder på et væld af oplevelser for både natur- og kulturinteresserede. Læsø Saltsyderi er vel nok øens bedst kendte attraktion - men der er yderligere rigtig meget, der kan og bør opleves på øen. 

 

Opholdet inkluderer:

  • 3 overnatninger i familieværelse for op til 4 personer (2 voksne + 2 børn)
  • Sengelinned
  • Slutrengøring

 

Prisen er for op til 4 personer (2 børn og 2 voksne).

 

Havnebakken B&B

Havnebakken B&B er beliggende i Vesterø, kun få minutters gang fra færgen. Tæt på Havnebakken B&B finder I én af øens bedste strande, der om sommeren er den helt oplagte kulisse til badning og afslapning. På de køligere dage indbyder stranden til dejlige og hyggelige gåture. 

 

Familieværelset er med 3/4-seng og køjeseng.

 

Oplev Læsø 

Læsø har meget at byde på. Mest kendt er nok saltsyderiet, hvor der bliver lavet gourmetsalt i verdensklasse. Men Læsø er mere end det. Glæd jer til at opleve øens mangfoldige natur, der byder på fantastiske strande, skov og krat, og ikke mindst små ørkener, der viser sig ved de nordvendte kyster og ved indlandsklitterne.

 

Og så er der naturligvis Vesterø Havn, der med sine knap 400 indbyggere ikke just kan betegnes som en storby. Men hvad byen ikke har i størrelse, har den i stemning. Glæd jer til roen i den lille by og til en tur langs havnen, der både byder på lystbådehavn og fiskerihavn.

 

Dette ophold er til livsnyderne, der ikke har travlt. For på Læsø kommer tempoet automatisk ned, ligesom pulsen falder og smilet kommer frem.

 

I kan på VisitLæsøs hjemmeside finde meget mere inspiration til seværdigheder. 

 

Tag med Læsøfærgen

Turen til Læsø er i sig selv også en skøn oplevelse med Læsøfærgen, som I kan booke plads på her

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på mandage eller fredage til og med den 3. oktober 2022. Bemærk, at der skal betales sæsontillæg i perioden fra den 1. juli til og med den 10. august 2022 - se længere nede. Tjek ind fra kl. 16.00 på ankomstdagen, tjek ud senest kl. 10.00 på afrejsedagen. 

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Havnebakken B&B.

  • Sæsontillæg i perioden 01.07.2022 - 10.08.2022: 300 kr. pr. ophold
  • Weekendtillæg: 200 kr.
  • Der er mulighed for tilkøb af morgenmad på Hotel Havnebakken. Forhør jer direkte hos Havnebakken B&B vedr. denne mulighed

 

Reservation skal ske til Havnebakken B&B på post@havnebakken.dk - skriv "Havnebakken B&B" i emnefeltet - eller på tlf.: 98 49 90 09 - tryk 3.

 

Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode. Medbring et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Tilbuddet gælder for op til 4 personer (2 voksne og 2 børn) i et familieværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Havnebakken B&B er den tekniske arrangør. har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Havnebakken B&B

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail