Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Skønt ophold på Vestfyn

Ophold i landlige, fynske omgivelser hos Barløseborg Golfklub - inkl. frokost, 2-retters middag og morgenmad. Pris pr. person.

Et fynsk åndehul

Barløseborg Golfkub ligger i de skønneste, landlige omgivelser mellem Middelfart og Assens. I kan glæde jer til et par dejlige dage i det fynske åndehul, hvor der er højt til loftet og masser af grønne omgivelser. 

 

Der er rig mulighed for at nyde stedets skønne terrasse med udsigt til golfbanerne - og I kan også tilkøbe Green Fee og spille golf på deres 18-hullers golfanlæg. 

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse med delt bad
  • Frokost i restauranten (vælg selv, om I ønsker frokosten på ankomstdagen eller afrejsedagen)
  • 2-retters middag
  • Morgenmad

 

Prisen er pr. person. Der skal købes minimum 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. 

 

Om Barløseborg Golfklub

I kan hurtigt mærke den landlige idyl, der omgiver Barløseborg Golfklub. På jeres store, behagelige værelse sænker pulsen sig mærkbart, når I har sat taskerne fra jer.

 

Der er intet fjernsyn på værelset, men til gengæld er der behagelige stole, en god seng og udsigt til de grønne omgivelser, der omkranser stedet.

 

I deler badeværelse med naboværelserne, men det er muligt at lave tilkøb, så I har eget badeværelse.

 

Frokosten, den 2-retters middag og morgenmaden indtager I i den tilhørende restaurant, hvor kvaliteten af maden følges hånd i hånd med det høje serviceniveau.

 

Og som en bruger på Triadvisor så rigtigt skrev om stedet: "Lækker mad og dejlige omgivelser. God service - et rigtig dejligt indeklima. Man føler sig velkommen også selvom det bare er til en kop kaffe."

 

Vi kunne ikke have sagt det bedre selv!

 

Omgivelserne

Barløseborg Golfkub ligger smukt, hvor banerne og deres omgivelser tilbyder både åbne vidder og træer. Vil I prøve banen af, er det muligt at købe Green Fee hos Barløseborg Golfklub.

 

Søger I ned til Lillebæltskysten syd for Assens, kan I opleve den op til 30 meter høje Sønderby Klint. I kan også opleve Torø, der byder på uberørt natur og kun kan opleves til fods, eller I kan besøge jordbassinerne, der er et unikt område, hvor den overskydende jord fra Assens Sukkerfabrik blev smidt hen. I dag byder området på en helt unik fauna. Alle tre steder kan sagtens nås på én køretur.

 

Trænger I til at gå en tur, der ikke er ved kysten, kan I også tage turen til det nærliggende Krengerup Gods, hvor de omkringliggende skove byder på et væld af stier.

 

I kan også sætte kursen mod Vissenbjerg, hvor I kan gå en tur i bakkerne eller søge hen til Afgrunden, der er et unikt istidslandskab, som fører jer fra 120 meter over havets overflade og ned.

 

Også Fyns højeste punkt Frøbjerg Bavnehøj ligger forholdsvist tæt på Barløseborg Golfklub. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage til og med den 1. juni 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 12 på afrejsedagen. 

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Barløseborg Golfklub.

  • Opgradering til suite med eget bad: 100 kr. pr. nat pr. ophold
  • Weekendtillæg ved booking af suite: 100 kr. pr. værelse pr. overnatning
  • Green Fee til Barløseborg Golfklub: 350 kr. pr. person
  • Green Fee til Barløseborg Pay and Play: 150 kr. pr person
  • Opgradering til 3-retters middag: Forhør jer hos Barløseborg Golfklub

 

Reservation skal ske hurtigst muligt efter køb af værdibevis til Barløseborg Golfklub på tlf.: 64 79 12 24. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra Deal.dk, navn, adresse, telefonnummer samt ønske til ankomstdato. OBS: Hvis du ønsker at benytte opholdet i weekenden, er det vigtigt, at du reserverer opholdet straks efter køb.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Barløseborg Golfklub er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Barløseborg Golfklub.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Barløseborg Golfklub

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail