Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

4-stjernet ophold i Wismar

Oplev Østersøen og historiske Wismar med 2 overnatninger inkl. aftensmad på 4* Hotel Wyndham Garden. Pris pr. person.

4-stjernet ophold i Wismar

Oplev Østersøen og historiske Wismar med 2 overnatninger inkl. aftensmad på 4* Hotel Wyndham Garden. Pris pr. person.

En fantastisk by ved Østersøen

Destinationen i denne deal er det 4-stjernede Hotel Wyndham Garden, der ligger blot 6 km fra Wismar centrum. Byen ligger ved Østersøens kyst, midt mellem Lübeck og Rostock, og kun 2½ times kørsel fra den dansk-tyske grænse.

 

Wismar er en fantastisk by. Kombinationen af havneby og en historisk bykerne udgør et fantastisk rejsemål og har sikret byen en plads på UNESCO's verdensarvsliste. Med sine cirka 50.000 indbyggere er byen ikke større, end den kan overskues - men til gengæld er det indtryk, som byen efterlader, storslået!

 

Glæd jer til at gå på opdagelse i Wismar, til at gå ture langs Østersøen og til at trække ned mod den storslåede markedsplads, hvor der er garanti for at finde et glas øl og et godt måltid mad. I kan også tage en afstikker til det smukke Schwerin Slot, som ligger blot 44 km fra Wismar. Slottet er et absolut must at se, når I er i området og imponerer enhver med sit nærmest eventyrlige udseende.

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse 
 • 2-retters middag eller buffet begge dage
 • Morgenmadsbuffet begge dage
 • Fri brug af pool, sauna og fitnessområde*
 • Voucher til Fleggaard på 1 flaske vin pr. person (min. 18 år)

 

*Med forbehold for lokale coronarestriktioner.

 

Vælg mellem følgende ankomstperioder:

 • Ankomst fra den 1. august til og med den 17. september 2022
  DEALpris 1.155
 • Ankomst fra den 18. september til og med den 31. oktober 2022
  DEALpris 1.025 kr.

 

Enkelt- eller dobbeltværelse?

Du vælger, om du vil bo på enkelt- eller dobbeltværelse, når du har trykket på "KØB NU". Vær opmærksom på, at der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse, og at der forekommer et tillæg ved enkeltværelse, som afregnes direkte med Lauritzen Rejser:

 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr.

 

OBS: Vælger du at købe et værdibevis til et enkeltværelse, er det vigtigt, at du kontakter Lauritzen Rejser for at forhøre dig om ledighed. Vi anbefaler, at du gør dette, inden for 14 dage efter dit køb, så fortrydelsesretten ikke når at udløbe.

 

Komfort ved Østersøen

Glæd jer til at tjekke ind på det komfortable Hotel Wyndham Garden Wismar. Her venter der et behageligt værelse, der naturligvis er udstyret med eget badeværelse, tv og aircondition.

 

På hotellet finder I også bar, restaurant, have, terrasse, elevator samt et fitness- og wellnessområde.

 

Når hotellets lækre morgenbuffet har lagt en god bund og gjort jer klar til dagen, kan I glæde jer til at opleve Wismar. Byens historiske bymidte har gennemgået store renovationer efter at have overlevet både anden verdenskrigs bombardementer og tiden bag jerntæppet, og den fremstår i dag bjergtagende flot. Men! Ser I godt efter, vil I stadig kunne se spor efter krigen.

 

Snyd heller ikke jer selv for en gåtur ved Østersøen, hvor områdets kringlede kystlinje giver fantastiske udsigter, uanset om I oplever Østersøen fra stranden eller Wismars havn.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage i den købte periode. Tjek ind kan ske fra kl. 16-18 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

OBS: Der er få ledige weekender tilbage, så book gerne hurtigst muligt og inden for 14 dage efter dit køb, så fortrydelsesretten ikke når at udløbe.

 

Tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte til Lauritzen Rejser.

 • 1 ekstra overnatning inkl. morgen- og aftensmad
  • Ankomst fra den 1. august til og med den 17. september 2022: 525 kr. pr. person
  • Ankomst fra den 18. september til og med den 31. oktober 2022: 475 kr. pr. person

 

P-plads ved hotellet koster 2 € pr. nat, som afregnes direkte til Hotel Wyndham Garden Wismar

 

OBS: Der skal betales obligatorisk kurtaxe direkte til hotellet.

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20. Oplys, at du er kunde hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode. Efter du har foretaget din reservation, vil du på mail modtage en bekræftelse fra Lauritzen Rejser, som skal medbringes ved ankomst til hotellet.

 

Tryghedspakke og COVID-19

Skulle der være restriktioner, der forhindrer jeres ophold i Tyskland, så er jeres penge ikke tabt. Lauritzen Rejser vil i stedet tilbyde jer et tilgodebevis med en længere gyldighed eller hjælpe jer med at finde et andet ophold – eventuel difference afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 

For et overblik over alle restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se Udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

4-stjernet ophold i Wismar

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail