Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold ved Kielerkanalen

Oplev Kielerkanalen på et minicruise inkl. 2 overnatninger på 4* Hotel Heidehof. Pris pr. person.

4-stjernet komfort

Med dette ophold kan I se frem til 2 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Heidehof, der er beliggende i Büdelsdorf ved Kielerkanalen - under 70 kilometer fra den dansk-tyske grænse.

 

Med i opholdet er også et minicruise på Kielerkanalen, hvor I kommer ud at sejle med den historiske hjuldamper Freya, der tager jer fra Rendsburg til Kiel, eller omvendt, alt efter jeres ankomstdato - undervejs serveres der brunchbuffet.

 

Denne opholdspakke byder på 4-stjernet komfort og en fantastisk mulighed for at opleve Kielerkanalen fra vandet. I kan også glæde jer til at opleve området omkring Büdelsdorf og Rendsburg, der på fascinerende vis rammes ind af den gigantiske jernbanebro, der sørger for, at togene kan passere Kielerkanalen.

 

Opholdet indeholder:

 • 2 overnatninger på Hotel Heidehof i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Minicruise på Kielerkanalen - inkl. bus, cruise og dansk rejseleder
 • Brunchbuffet om bord på dampskibet ’Freya’
 • Gratis parkering
 • Gratis wi-fi
 • Gratis adgang til hotellets wellnessafdeling

 

DEALpris 1.755 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg. 

 

Hotel Heidehof

Beliggende i grønne omgivelser, ikke langt fra Kielerkanalen og i bekvem afstand fra motorvejen, finder I Hotel Heidehof.

 

Det 108 værelser store hotel står klar til at give jer et komfortabelt ophold, der inkluderer morgenmad og hvor I frit kan benytte hotellets wellnessafdeling.

 

I bliver indlogeret på et af hotellets behagelige og moderne værelser, der fremstår lyse og er behørigt indrettet med de faciliteter, der skal til for at få et godt ophold.

 

Minicruise

På opholdets anden dag skal I ud og sejle med hjuldamperen Freya, der besejler den knapt 100 kilometer lange Kielerkanal. Undervejs serveres der en lækker brunchbuffet, som I kan nyde under sejladsen sammen med landskabet, der flyder forbi.

 

Freya har over 100 historiefyldte år på bagen og har i sin levetid skjult jøder under krigen, arbejdet som færge og ageret royal yacht for den hollandske Dronning Wilhelmina. 

 

I dag sejler Freya med gæster, der vil opleve Kielerkanalen, der hører til blandt de mest befærdede menneskeskabte kanaler i verden.

 

Program for dagen:

 • kl. 10.00 - afgang fra hotellet med bus i selskab med den danske rejseleder
 • kl. 11.00 - minicruise med hjuldamperen Freya på Kielerkanalen. Undervejs serveres brunchbuffet ombord
 • kl. 14.30 - ankomst Kiel/Rendsburg
 • kl. 15.30 - ankomst til hotellet

 

Büdelsdorf/Rendsburg

Placeringen ved Kielerkanalen gør de sammenhængende byer Büdelsdorf og Rendsburg til noget særligt. Over byerne hænger jernbanebroen som et vartegn for området.

 

Der findes flere små museer i området, der også har en god og central placering, hvis I vil ud og opleve Nordtyskland.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på følgende datoer.

 • Den 20. juli 2022 - minicruise har afgang fra Kiel
 • Den 3. august 2022 - minicruise har afgang fra Rendsburg
 • Den 7. september 2022 - minicruise har afgang fra Kiel

 

Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Der skal betales Kurtaxe. Dette afregnes direkte med Hotel Heidehof.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med GIBA Travel.

 • Enkeltværelse: 395 kr.

 

Reservation skal ske senest 48 timer efter købet til GIBA Travel på mail: giba@gibatravel.dk. Herefter modtager du en voucher ca. 8 dage før ankomstdato. Denne skal medbringes til hotellet.

 

Om GIBA Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera og gourmet. Rejserne indeholder oplevelser ud over det sædvanlige, har et højt fagligt niveau og henvender sig til et modent publikum.

 

Hos GIBA Travel er der fokus på de små detaljer, der gør den store forskel; at man har en fast chauffør under hele turen, at man møder dygtige og engagerede guider, og at man føler sig set og forkælet på sin rejse. Deres motto er, at rejser skal være skønne at glæde sig til, dejlige så længe, de varer, og rare at tænke tilbage på.

 

GIBA Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og GIBA Travel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte GIBA Travel på tlf.: 91 52 60 52.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold og minicruise i Nordtyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail