Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Haven eller håndværkeren?

Med denne deal får du professionel hjælp til haven eller hjælp af håndværkeren - inkl. gratis kørsel.

Havearbejde eller håndværkertimer? 

Trænger du til hjælp med projekterne, der gør dit hus eller din have klar til sommer, så er hjælpen nær. Papes entreprenør står klar med professionelt mandskab, der rykker ud til dig.

 

Du vælger selv, om det er haven eller andre håndværkeropgaver, du har brug for hjælp til. Uanset hvad dit behov er, og hvad opgaven lyder på, er du garanteret professionel og kompetent hjælp. 

 

Vælg mellem: 

  • 2 timers håndværker/havearbejde
    Normalpris 1.012 kr. DEALpris 607 kr. 


ELLER 

  • 4 timers håndværkertimer/ havearbejde
    Normalpris 1.825 kr. DEALpris 1.095 kr. 

 

Bemærk: Prisen er inkl. kørsel. Se hvilke områder, der er inkl. på kortet i billederne - herudover 3 kr. pr. km (dette afregnes direkte med Papes entreprenør).

 

Et job veludført

Havearbejde kan f.eks. være græsklipning, hækklipning, beskæring af hække eller træer med motorsav. Papes entreprenør kører også gerne affaldet væk mod betaling. Hør nærmere om pris, når du booker din tid.

 

Håndværkeropgaver kan være terrassen, der skal have ny liv, eller hvis udhænget hænger, skift af vinduer eller døre, opsætning af diverse ting indenfor. Papes entreprenør kan det hele - ring hvis du er i tvivl, så står de til rådighed for en afklarende snak. 

 

Om Papes entreprenør

Papes entreprenør består af engagerede ansatte, der har fokus på kvalitet og god kundeservice. De har flere års erfaring inden for de ydelser, de tilbyder og er altid klar på nye udfordringer.
 
Hos Papes entreprenør lægges der stor vægt på, at kvaliteten og udførelsen af arbejdet er i top. Ingen opgave er hverken for stor eller lille. Det er vigtigt for Papes entreprenør, at du som kunde er med og føler dig tryg igennem hele processen.

 

Havearbejde eller håndværkertimer

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail