Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Massage hos fysioterapeut

Vær god ved din krop med 30 minutters velgørende massage hos FysioCenter City Syd - en del af TK Health.

Sæt fokus på dig

Har du udfordringer i kroppen, der afholder dig fra at gøre netop det, du gerne vil? Døjer du med langvarige skader? Eller vil du gerne have løsnet op for spændinger i nakke eller ryg? 

 

Uanset hvilke udfordringer, du har, vil en behandling hos FysioCenter City Syd (en del af TK Health), der for nyligt har åbnet ny klinik i Skalborg, hjælpe dig på rette vej.

 

Du får: 

  • 30 minutters massage 

 

Husk at medbringe håndklæde

 

Professionel massage

Med en professionel massage hos FysioCenter City Syd vil du få stimuleret din blodcirkulation i kroppen. Vi opbygger affaldsstoffer i kroppen ved at løbe en tur, sidde foran computeren i en længere periode eller når du er meget stresset. Disse affaldsstoffer bliver fjernet gennem dit lymfesystem.

 

Massagen er yderligere med til at få kroppen til at slappe af og udskille forskellige hormoner i kroppen som f.eks. oxytocin, der også er med til at få os til at slappe af.

 

Massage har en god effekt på vores nervesystem, og de fleste føler sig ofte glade, afslappet og rolige efter en massagebehandling.


Så, kom endelig og få en massage af kompetente hænder i dejlige omgivelser og få en gratis kop kaffe, mens du venter.

 

Klinikken, hvor FysioCenter City Syd har til huse, rummer et godt team af fysioterapeuter og kiropraktorer, som arbejder tværfagligt og kan løse de fleste fysiologiske udfordringer. 

 

 

Massage v. fysioterapeut

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail