Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ravnsborg Sommermarked

Jim Lyngvild byder igen inden for i sit hjem. Kom med til Ravnsborg Sommermarked i Pinsen den 4.-6. juni 2022.

Sommer med Jim

Om under en måned slår Jim Lyngvild dørene op til endnu et marked, og som DEAL-kunde er du inviteret med - endda til halv pris! 

 

Lokationen er naturligvis Jims smukke vikingeborg, Ravnsborg. Sommermarkedet foregår den 4.-6. juni 2022 og du vælger selv, hvilken dag, du vil deltage - og om du vil invitere én du holder af med eller have en Ravnsborg håndcreme sammen med entrébilletten. 

 

Du kan vælge mellem: 

  • 2 entrébilletter til en valgfri dag
    Normalpris 140 kr. DEALpris 69 kr. 

 

ELLER

 

  • 1 entrébillet til en valgfri dag
  • 1 stk. Ravnsborg Hand Cream (100 ml)
    Normalpris 200 kr. DEALpris 129 kr. 

 

Bemærk: Sommermarkedet foregår i dagene den 4.-6. juni 2022, og din billet gælder til én valgfri dag med adgang kl. 10-16. 

 

Raunsborg Hand Cream 100 ml

Den populære Raunsborg Hand Cream er et mirakel til tørre og sprukne hænder med en fantastisk duft af birk og plejende ingredienser, som sikrer dig bløde og velplejede hænder. Cremen udleveres i indgangen ved fremvisning af dit værdibevis.

 

Ravnsborg Sommermarked

På Ravnsborg Sommermarked får du hele den komplette  markedsoplevelsen med shopping og hyggelige boder. Men du bliver også klogere på en del af danmarkshistorien, når Jim Lyngvild åbner dørene til dette års sommermarked med vikingelejr og adgang til hans private hjem Ravnsborg, hvor Vikingetiden træder frem for dig og drager dig ind i den ellers fosvundne tid. 

 

Du kan møde vikingerne i den store vikingelejr og glæde dig til en pinse med aktiviteter og oplevelser for børn og barnlige sjæle, glade mennesker og masser af boder med flot håndværk, god mad og lækre specialiteter mv.Du kan starte med at læse meget mere her

Ravnsborg Sommermarked 2022

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail