Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Dametaske i dansk design

Dansk designertaske i ægte bøffellæder og høj kvalitet fra Bon Goût. Vælg mellem sort og cognac. Pris inkl. fragt.

Dansk design

Kalder alle, der godt kunne bruge en ny taske! Her kan du nemlig få fingre i dansk design, god kvalitet og ægte læder fra Bon Goût til en skarp DEALpris.

 

Du får:

  • Dansk designertaske i ægte bøffellæder

 

Fås i følgende farver:

  • Sort
  • Cognac

 

Du vælger den ønskede farve, når du har trykket på KØB NU-knappen.

 

Taskens mål:

  • B: 20 cm
  • H: 22 cm
  • D: 5 cm

 

Om tasken

Din nye taske fås i både sort og cognac - smukt og klassisk, der passer til enhver lejlighed, uanset om det er hverdag eller fest.

 

Din nye taske er lavet af blødgarvet bøffellæder, der giver et eksklusivt udseende, mens den bløde, lækre overflade faktisk bare ikke er til at stå for.

 

Din nye taske er praktisk og anvendelig med flere separate lynlåsrum - både foran, bagpå og indvendig. På den måde er dine ejendele i sikkerhed, når du er på farten. Der er naturligvis en speciel lomme til mobilen, så den ligger trygt og godt, samtidig med at du har let adgang til den.

 

Din nye taskes kommer med en lang, justerbar rem, der sikrer, at du kan bære tasken over skulderen i den ønskede længde eller som ”cross body”. Og som en lille, lækker detalje har inderforet samme farve som tasken. 

 

Bon Goût: En dansk succeshistorie

Bon Goût er en dansk virksomhed, der blev etableret i 1945 af Erik Guttermann på Vesterbrogade i København. Virksomhedens formål var at designe, producere og sælge håndsyede dametasker. 

 

Fra 1967 til 1992 var Bon Goût distributør for Samsonite, der til stadighed er i sortimentet. I 1992 startede Bon Goût produktion af egne kufferter, og er i dag formodentlig Danmarks største producent af kufferter.

 

I 1993 blev Bon Goût Kongelig Hofleverandør - en titel virksomheden bærer med stolthed.

Dansk design taske - inkl. fragt

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail