Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Luksus stjerneskud på kroen

Glæd dig til at besøge Kongenshus Kro, hvor et luksus stjerneskud og smukke omgivelser venter.

Velkommen til Kongenshus Kro

Und dig selv en helt særlig madoplevelse med et luksus stjerneskud hos Kongenshus Kro. Kroen er et dejligt sted, hvor den gode mad og hyggen er i højsædet - naturligvis med gæsten i centrum.

 

Frokosten kan indløses helt indtil den 9. december 2022, og du bestemmer selv, om du vil spise indenfor i krostuen eller udenfor på terrassen.

 

Madoplevelsen er oplagt at kombinere med skønne naturoplevelser i det omkringliggende område, hvor spændende seværdigheder venter.

 

Du får:

 • Luksus stjerneskud:
  • 2 pandestegte rødspættefileter
  • 1 dampet rødspættefilet
  • Røget laks
  • Friske rejer
  • Friskdampede grønne asparges
  • Tomat, agurk, citron, dild og kaviar
  • Hjemmelavet dressing

 

Oplevelser i området

Frokosten kan med fordel kombineres med en dejlig heldagstur med mindeværdige oplevelser. Området omkring Kongenshus Kro byder nemlig på skønne seværdigheder, der bestemt er et besøg værd. 

 

Oplev for eksempel Kongenshus Mindepark, der er en mindepark for opdyrkerne af heden i Jylland. Parken ligger 25 kilometer sydvest for Viborg og er et tilløbsstykke - især når lyngen blomstrer. Hvis du vælger at besøge mindeparken, må du også huske at se udkigsposten, der er flere etager høj og tilbyder en flot udsigt.

 

Af andre seværdigheder kan nævnes de mange muligheder for vandreture i området - blandt andet Kalk Kaminoen, der via smuk natur tager dig forbi Mønsted Kalkgruber og Daugbjerg Kalkgruber. Også Daugbjerg Minilandsby er et besøg værd. Her kan du se en nøjagtig kopi i størrelse 1:10 af Daugbjerg, som byen så ud før storbranden i 1791.

Stjerneskud på Kongenshus Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail