Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Rejse til Azorerne

NYHED: Rejs til fantastiske Azorerne midt i Atlanterhavet inkl. 7 overnatninger på minimum 3* hotel og fly fra BLL/CPH.

Naturoplevelser i verdensklasse

Midt i Atlanterhavet ligger den smukke ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Ø-gruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå. 

 

Azorerne består af ni magiske vulkan-øer, der blev opdaget i 1427. Indtil da var øerne ubeboede, og i dag er de en del af Portugal. Azorerne er bl.a. kendt som verdens smukkeste sted.

 

Denne rejse er et last minute tilbud med afrejse i maj eller juni. Det betyder, at I først får oplyst hvilket hotel, I skal bo på, ved bestilling hos Bravo Tours. I er garanteret et hotel i den skønne hovedstad Ponta Delgada med minimum 3 stjerner.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Azorerne t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på hotel i Ponta Delgada (kat 3) – Hotel oplyses ved bestilling hos Bravo Tours
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 

 

Billund:

 • Den 31. maj 2022
  DEALpris 3.499 kr.
 • Den 7. juni 2022
  DEALpris 3.499 kr.
 • Den 14. juni 2022
  DEALpris 3.499 kr.
 • Den 21. juni 2022
  DEALpris 3.499 kr.
 • Den 28. juni 2022
  DEALpris 4.999 kr.

 

København:

 • Den 31. maj 2022
  DEALpris 3.499 kr.
 • Den 7. juni 2022
  DEALpris 3.499 kr.
 • Den 14. juni 2022
  DEALpris 3.499 kr.
 • Den 21. juni 2022
  DEALpris 3.499 kr.
 • Den 28. juni 2022
  DEALpris 4.999 kr.

 

Prisen er pr. person. Du skal købe 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. 

 

Bemærk: Max 2 voksne pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 299 kr.
 • Transport til og fra hotel: 150 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (18 kg t/r): 240 kr.

 

Hotellet

Da rejsen er et last minute tilbud, oplyses jeres hotel først ved bestilling hos Bravo Tours. I er garanteret, at hotellet er beliggende i Ponta Delgada og har minimum 3 stjerner. 

 

Ponta Delgada

I kommer til at bo i hovedstaden Ponta Delgada, som er smukkere end et postkort. Byen ligger lige ud til vandet, og i gaderne finder I let historiske islæt, seværdigheder og butikker. Byens marina er fyldt med smukke lystbåde, der kommer til øen fra hele Europa og Amerika, og her finder I en helt særlig stemning. Flere gange om ugen lægger de store krydstogtskibe til ved den nye terminal. Om aftenen kan I let nyde livet, uanset om I er til hyggelige caféer eller et farverigt byliv. 

 

Der er virkelig meget at opleve på Azorerne, og Bravo Tours tilbyder et væld af udflugter. Tag på byvandring i Ponta Delgada, flere forskellige ø-rundture, svøm med delfiner og besøg Ild- og Tvillingesøerne. I kan også købe en oplevelsespakke, inden I rejser, så I er sikre på at få de bedste oplevelser med jer hjem. Ponta Delgada er et perfekt udgangspunkt for store oplevelser!

 

Paradis på Azorerne

I behøver ikke at rejse til verdens ende for at se paradis. Azorerne har nemlig det hele. Selv om hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter. Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring lever både hvaler og delfiner. Se de enorme kaskelothvalerne og delfiner danse. Det er en helt ubeskrivelig oplevelse. 

 

Hvad enten I er til ferieafslapning eller aktiv ferie, tilbyder Azorerne det hele. I kan nøjes med at nyde og opleve, men I har også rig mulighed for at være aktiv på Azorerne. Oplev naturen på allertætteste hold med eksempelvis smukke vandreture.

 

Flyinformation

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 07.50
  Ankomst Azorerne kl. 11.00
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.00
  Ankomst Billund kl. 19.25

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 07.15
  Ankomst Azorerne kl. 10.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 11.30
  Ankomst København kl. 18.35

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på Bravo Tours officielle katalogpriser samt eventuelle ekstra ydelser. Der er et begrænset antal pladser til rådighed pr. afgang, og der tages forbehold for udsolgte afgange.

 

Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Bravo Tours er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til din rejse, bedes du kontakte Bravo Tours.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til Bravo Tours rejseledere på stedet med det samme samt skriftlig henvendelse til Bravo Tours. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Rejse til Azorerne

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail