Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Burgerglæde på menuen

Nyd en smagfuld Single Iconic Burger-menu hos The Burger Concept. Gælder til alle restauranter - og også til takeaway.

Skabt af (burger)madglæde

En burger er ikke bare en burger! Er du enig? Så er The Burger Concept det helt rigtige valg for dig - her skabes der nemlig burgere af høj kvalitet med danske råvarer og med masser af kærlighed og madglæde. 

 

Lige nu kan du nyde den ikoniske burger til en superskarp DEALpris - og du bestemmer selv, om den skal spises i restauranten eller skal tages med som takeaway. 

 

Sæt tænderne i:

  • Single Iconic Burger med ost inkl. fries og en stor sodavand

 

Burgeren består af:

Smørbagt briochebolle, saftig bøf, ost, mayo, ketchup, ravigotta-sauce, lollo bionda, frisk tomat, syltede rødløg og pickles.

 

Værdibeviset gælder til alle The Burger Concept-restauranter, som du finder i 11 forskellige byer:

 

Hjørring, Aalborg, Holstebro, Horsens, Sønderborg, Viby, Odense, Kolding, Ballerup, Nørreport eller Valby - så der er helt sikkert et sted, hvor det passer dig at få stillet sulten. 

 

Velkommen til The Burger Concept

The Burger Concept er en familieejet virksomhed. Konceptet er dansk, og det samme er både kvaliteten og råvarerne. Høj kvalitet er nøgleordet, ligesom restauranten kæler for detaljerne, så helheden er lige i øjet hver eneste gang, der bliver svunget en burger over disken.

 

Ingredienserne er nøje udvalgt, hvilket sikrer dig en sprudlende smagsoplevelse i særklasse. Men pas på - det kan godt gå og hen og blive et vanedannende bekendtskab.

 

Velbekomme!

The Burger Concept

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail