Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gastronomisk kroophold

Få et kroophold med en 6-retters gastronomisk middag og morgenbuffet på Hotel Røde-Kro i Sønderjylland. Pris pr. person.

Jysk gastronomi og skønhed

Vil I have et ophold, hvor maden er i højsædet, og I får en gastronomisk oplevelse af de helt store - men uden, at det bliver nødvendigt at tømme pengepungen? Så er Hotel Røde-Kro svaret.

 

Hotel Røde-Kro ligger pudsigt nok i Rødekro, med den ene side af hotellet ud til Hærvejen – den berømte, gamle færdselsåre ned gennem Jylland, der i dag fungerer som en dansk udgave af Caminoen. Hvert år lægger ruten underlag til massevis af vandreglade mennesker, der undervejs kan opleve storslået natur og store nedslag i den jyske historie.

 

Dette ophold er for jer, der gerne vil have mad i særklasse og opleve skønheden i en lidt overset del af Danmark, der har en masse at byde på.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 6 gastronomiske retter i 3 serveringer efter køkkenchefens valg
  • Fri kaffe og te under opholdet (nydes i fællesområdet eller på værelset)
  • Morgenbuffet

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis men tilkøbe enkeltværelsestillæg. Se mere under "Praktisk info".

 

Hotel Røde-Kro

Det er let at finde frem til Hotel Røde-Kro, der er beliggende midt i Rødekro og kun få kilometer fra E45. Selvom hotellet kan dateres tilbage til 1649, så er det altså et fuldt ud moderne hotel, I ankommer til.

 

Det venlige personale står klar til at tage imod jer og sørge for, at I bliver godt indlogeret på et af hotellets 26 værelser – og skulle I være blevet trætte efter køreturen? Ja, så kan I glæde jer over, at der er fri kaffe (og te) under hele jeres ophold på hotellet.

 

Jeres værelse er lyst og rummeligt og er naturligvis udstyret med en behagelig seng, et lille skrivebord med stol samt tv og eget badeværelse, så I har alle de bekvemmeligheder, der skal til for at skabe nogle hyggelige rammer under jeres ophold. Før middagen kan I samle appetit ved at gå en tur i den lille stationsby.

 

Maden på Hotel Røde-Kro har høstet masser af roser. I kan se frem til hele 6-retters gastronomisk velsmag, der som perler på en snor vil blive serveret for jer. I skal blot læne jer tilbage, mens de kreative kræfter i køkkenet tager jer og jeres smagsløg med på en gastronomisk rundtur. Det samme køkken, der også sørger for, at I får den bedste start på dagen, når I næste morgen står op til hotellets indbydende morgenbuffet.

 

Som en ekstra bonus er I kun en halv time væk fra grænsen, så der er rig mulighed for at få tanket op af alt det gode. 

 

Glade gæster

Se, hvad disse yderst tilfredse gæster skrev på Tripadvisor:

 

Fantastisk ophold på Røde Kro med 2 overnatninger, maden fås ikke bedre og serveringspersonlet var professionelle, søde og imødekommende, det var første gang vi var på kroen , men absolut ikke sidste gang."

Anmeldt december 2021

 

"Vi havde bestilt det som en deal weekend. Super hyggelig sted, godt mad, vi fik en 6 retters menu fordelt på 3 serveringer.
God morgenmad, der var alt det man forventer til en morgenmadsbuffet.
Høflig og rigtig sød betjening.. Rigtig fine værelser.. Vi havde en rigtig hyggelig weekend"

Anmeldt november 2021

 

"God beliggenhed til en lille smuttur over grænsen. Gode rene værelser. Ingen larm hverken fra gade eller selskaber. sød, hjælpsom og venlig personale. Maden er veltillavet og lækker, vinkortet er også godkendt. Morgenmaden er omfangsrig med lækre fristelser. Kan varmt anbefales."

Anmeldt oktober 2021

 

Omegnen

Fra Rødekro er der kun ganske få kilometer til Aabenraa og området omkring Aabenraa Fjord, der giver mulighed for både en gåtur langs vandet og en smule byliv. Undervejs kan I køre forbi Rødekro-senderen, der rager 320 meter op i luften – hvilket er ganske imponerende, når man står og betragter den høje antenne.

 

Nord for Rødekro kan I bese resterne af Sikringsstilling Nord, der blev bygget under første verdenskrig, da området var tysk. Stillingen kom aldrig i brug, og det fåtal af bunkere, der stadig findes ud af de over 900 bunkere stillingen bestod af, fremstår i dag yderst velbevarede. Nord for Rødekro kan I også bese små historiske perler som Damgaard Mølle og Immervad Bro.

 

Der findes i området også mange spor fra tiden som tysk område, som er spændende at dykke ned i.

 

Og skal I mod nord, når opholdet er endt, så kan vi ikke anbefale nok at slå et smut forbi Christiansfeld, hvor I kan gå på opdagelse i den historiske bymidte – og ikke mindst, sætte tænderne i byens berømte honningkager.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. marts 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Røde-Kro:

  • Weekendtillæg ved overnatning fredag-lørdag og lørdag-søndag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
  • Højsæsontillæg fra den 15. juni 2022 til og med den 15. august 2022: 100 kr. pr. værelse pr. nat
  • Ekstra overnatning inkl. morgenmad for 2 personer: 798 kr. pr. værelse pr. nat
  • Enkeltværelsestillæg: 280 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til juniorsuite: 195 kr. pr værelse pr. nat
  • Opgradering til suite: 395 kr. pr. værelse pr. nat

 

Bemærk: Suiterne ligger på 1. sal, og der er ikke adgang med elevator. Særlige hensyn til maden skal oplyses ved bestilling, ellers skal I selv betale eventuelle merudgifter ved menu. Husdyr er ikke tilladt.

 

Reservation skal ske til Hotel Røde-Kro på mail til reception@roede-kro.dk - husk at oplyse koden fra værdibeviset samt ønsket ankomstdato, navn og telefonnummer.

 

Ved spørgsmål kan receptionen kontaktes på tlf.: 74 66 22 49 mellem kl. 10.00 og 17.00.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på kroens listepriser, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Røde-Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Gastronomisk kroophold

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail