Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Idyl på Læsø

Ophold på Hotel og Restaurant Havnebakken på Læsø med 2 overnatninger, 2-retters middag og morgenmad. Pris pr. person.

Frisk luft og smuk natur

Nyd et idyllisk ophold på Læsø - den lille ø mod nord emmer af smukke naturoplevelser, god stemning og rendyrket ro og idyl. 

 

Hotel og Restaurant Havnebakken kommer til at danne den perfekte ramme om jeres ophold på Læsø, hvor I træder ind i smukke rammer på én af de mest stemningsfyldte destinationer i Danmark.

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
  • 2-retters middag på ankomstdagen efter køkkenchefens valg
  • Morgenmad begge dage

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg. 

 

Hotelhygge og oplevelser på Læsø

Havnebakken er placeret i Vesterø, kun få minutters gang fra færgelejet, og er den oplagte base for et skønt ophold. 200 meter fra Havnebakken finder I én af øens bedste strande, der om sommeren indbyder til badning og afslapning - og på de mere kølige dage inviterer til hyggelige gåture.

 

Hotellet har sin oprindelse som sømandshjem og stod færdigbygget i 1917. I dag rummer Havnebakken 15 værelser, som alle er holdt i lyse og lette farver, der skaber en afslappet og venlig atmosfære.

 

I restauranten bliver der lagt stor vægt på at skabe en uformel stemning med god service. Så vidt muligt benyttes der lokale råvarer, som Læsø og havet omkring tilbyder - og i køkkenet dyrkes og værdsættes den enkelte og rene tilberedning.

 

Læsø byder på et væld af oplevelser: Saltsyderiet, kunsthal, museer og andre spændende seværdigheder, som I kan læse mere om på VisitLæsøs hjemmeside, og I kan finde yderligere inspiration i aktivitetskalenderen.

 

Turen til Læsø er i sig selv også en skøn oplevelse med Læsøfærgen, som I kan booke plads på her

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage i følgende perioder:

  • Fra og med den 1. september 2022 til og med den 30. oktober 2022
  • Fra og med den 15. marts 2023 til og med den 30. juni 2023

 

Tjek ind kan ske fra kl. 16 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Havnebakken.

  • Værelse med havudsigt: 200 kr. pr. værelse pr. nat
  • Enkeltværelsestillæg: 500 kr. 
  • Weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage: 300 kr. pr. ophold

 

Reservation skal ske til Hotel Havnebakken på tlf.: 98 49 90 09 eller på mail til post@havnebakken.dk - husk at oplyse, at I er kunder hos Deal.dk, jeres værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt værelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Havnebakken er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hotel Havnebakken.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Afslappende ophold på Læsø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail