Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Landhaus Smaga

Prisvenligt ophold i Nordtyskland inkl. 1 overnatning, aftensmad og flere rabatter til lokalområdet. Pris pr. person.

Hyggeligt gæstgiveri

Denne deal bringer jer til Landhaus Smaga i den tyske grænseby Süderlügum, der er beliggende cirka 10 kilometer syd for Tønder.

 

I kan se frem til 1 overnatning på det hyggelige gæstgiveri samt mad og andre gode rabatter - alt dette får I til en meget prisvenlig pris.

 

Opholdet inkluderer (pr. person)

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • 2-retters middag efter kokkens valg
  • Voucher til ECCO Outlet, Lego, Klindt Jagt & fiskeri, Bredebro
  • 1 stk. kage og kaffe på Cafe Sko, Bredebro
  • Rabatkort til Cafe Arthur, Tønder
  • Rabatkort til Højer Pølser´s butik, Højer
  • Voucher til Fleggaard til 1 flaske vin

 

Prisen er pr. person. Der skal købes minimum 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg. 

 

Max 3 værdibeviser kan benyttes pr. ophold. 

 

Bemærk, at voucher samt rabatkort er til 1 gang, uanset hvor mange overnatninger der købes.

 

OBS: Restauranten har lukket søndag aften.

 

Masser af atmosfære

Det atmosfæriske Landhaus Smaga er beliggende lige syd for grænsen. Her bliver I indlogeret på et hyggeligt værelse, der naturligvis har eget bad/toilet, tv og en god seng.

 

Med i opholdet er der inkluderet aftensmad efter kokkens valg samt morgenmad - begge dele indtages i gæstgiveriets restaurant, så I er klar til at begive jer ud i grænselandet og få fyldt rygsækken op med masser af oplevelser - og gode, billige varer... 

 

Meget mere end grænsehandel

Der følger flere rabatkuponer med i dealen, der giver jer rabat til ECCO-outlet, Lego-butikken og Klindt Jagt & Outdoor i på Toosbuys Torv i Bredebro.

 

I kan læse mere om Toosbuys Torv her.

 

Fra Landhaus Smaga er der heller ikke langt til grænsehandelen - eksempelvis er der kun halvanden kilometer til Fleggaard i Süderlügum.

 

Vil I opleve mere? En oplagt mulighed er en tur til altid hyggelige Tønder, Danmarks ældste købstad - kun 10 km fra hotellet, hvor I bl.a. kan se den flotte udstilling af Wegner stole hos Tønder Vandtårn/museum.

 

Eller nyd en tur Møgeltønder, 15 km fra hotellet.
Byen der kan vise jer Schackenborg Slot, den nyrenoveret Schackenborg Slotskro samt den smukke kirke, som er blevet brugt til både kongelige dåb og bryllup.

 

Vil I have lidt mere frisk luft og natur, kan der indsnuses masser af ø-stemning på en tur til Sylt eller Rømø.

 

Uanset hvad I er til, har I heldigvis et par dage til at nå det hele på dette ophold.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske mandag - lørdag til og med den 31. oktober 2022. Bemærk dog, at det ikke er muligt at ankomme fra den 5. september - 7. oktober 2022. Tjek ind fra kl. 17.00 på på ankomstdagen, og tjek ud senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Tillæg

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

  • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. værelse pr. ophold

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20. Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk samt værdibevis-ID og kode.

 

Når I har foretaget jeres reservation, vil I på mail modtage en bekræftelse/voucher fra Lauritzen Rejser som I bedes medbringe på hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser på tlf. 74 72 15 20.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold i Nordtyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail