Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Billigt ophold i outletby

Billigt ophold på Best Western Hotel Prisma i Neümünster inkl. overnatning, morgenmadsbuffet og rabatkort. Pris for 2.

Perfekt kombi

Hygge, afslapning, en god nats søvn og så lidt shopping... Det lyder ikke værst, vel? Heldigvis er det lige præcis, hvad denne deal byder på.

 

Her bliver I nemlig indlogeret på Best Western Hotel Prisma, der ligger cirka en times kørsel fra grænsen, og hvorfra I nemt kan komme til McArthurGlen Designer Outlet. Her er der god mulighed for at få shoppet mærkevarer i de mere end 100 spændende butikker - og med denne deal er der endda ekstra rabatter at hente.

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmadsbuffet
  • Rabatkort til McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster
  • Voucher til Fleggaard til 1 flaske vin pr. person over 18 år

 

Prisen er for 2 personer i dobbeltværelse. 

 

Let at finde

Det er let at finde frem til Best Western Hotel Prisma, der ligger behageligt tæt på motorvejen. Det 93 værelser store hotel bliver jeres base for et hyggeligt ophold i Neumünster, der med sine 80.000 indbyggere rummer et væld af restauranter m.m.

 

Stort shoppemekka

McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, nord for Hamburg, ligger kun 7 km fra Best Western Hotel Prisma og er alletiders mulighed for at få shoppet til lidt billige penge.

 

På designeroutlettet kan I finde alle de kendte mærkevarer nedsat med 30-70 % - for eksempel Armani, Gucci, Pandora, Nike og Puma. Udvalget dækker over alt fra tøj og accessories til sko, sportstøj og ting til hjemmet. 

 

Det store, nybyggede outlet-center er lavet som en hel indkøbsby med mere end 100 butikker og masser af caféer, restauranter og informationsskranker, hvor den flersprogede medarbejderstab står klar til at hjælpe jer. 

 

Læs mere om det store outlet her.

 

Vær opmærksom på, at outlettet har lukket om søndagen.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage til og med den 31. oktober 2022. Tjek in kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. 

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20. Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og koder. Efter reservation vil I på mail modtage en bekræftelse fra Lauritzen Rejser, som I skal medbringe ved ankomst til hotellet.

 

Covid-19

For et overblik over alle Tysklands restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Tryghedsgaranti! Lauritzen Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Det betyder, at hvis opholdet aflyses grundet Covid-19 restriktioner, så får I det indbetalte beløb tilbage på et tilgodebevis, der kan bruges på samtlige rejser hos Lauritzen Rejser.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Prisma

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail