Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Rejs med kvalitet

Med denne kabinekuffert fra Conwood Pacifica får du den perfekte rejsepartner - inkl. 7 års garanti. Pris inkl. fragt.

En stærk og solid rejsepartner 

Med denne kuffert fra Conwood får du en rejsepartner, der er perfekt til alt fra weekendferien til charterrejsen og oplevelsesrejsen. Du får en kuffert, hvor design, kvalitet, garanti og sikkerhed er helt i top. 

 

Conwood Pacifica-kufferten er nemlig en hårdfør sag med en af verdens mest stødsikre skaller, der både giver dig optimal sikkerhed og god stil på dine rejser.

 

Takket være den unikke form og konstruktion er kufferten yderst optimalt indrettet og ekstremt stødsikker - og med i købet får du én af verdens bedste garantipakker. 

 

Her får du altså en kuffert, der holder til det hele i mange, mange år og til en særligt skarp DEALpris!

 

Du får: 

 • Kabinetrolley: 
  • Vægt: 2,5 kg
  • Liter: 36
  • Mål: Højde: 55 cm. Bredde: 39 cm. Dybde: 20 cm 

 

Alle mål er udvendige mål. 

 

Vælg mellem følgende farver:

 • Goji berry (rød)
 • Acai purple (lilla)
 • Radiant yellow (gul) - UDSOLGT

 

Om Pacifica-kufferten

Design: Kuffertserien Pacifica fremstår klassisk og elegant i sit design. Indvendigt er kufferten fuldt foret og har en luksusindretning med integreret skillevæg, lommer i låget og pakningsstropper i bunden - kort sagt, optimal indretning så dine ejendele ligger trygt og godt, mens du er på farten. 

 

Kvalitet: Den eksklusive kuffertserie er udarbejdet af nogle af de bedste og mest hårdføre og fleksible materialer, der holder til det hele i mange år. Kuffertens skal er lavet af ElastoMite™-polypropylen, der ganske enkelt gør kufferten superstærk.

 

Garanti: Med købet af disse kufferter følger en garantipakke, der er en af de bedste i verden. Du får en eksklusiv 7-årig SafeGuard™-garanti på skallen. Så skulle kufferten tage skade - hvis f.eks. ydreskallen knækker/revner, får du en helt ny kuffert uden beregning - også selv om skaden er forårsaget af en tredjepart. På alle andre skader i forbindelse med f.eks. lynlås eller hjul, gælder en komplet garanti på 3 år.

 

Sikkerhed: Travel Sentry®-systemet og den integrerede højkvalitets og TSA-godkendte kombinationsopkaldslås er din garanti for optimal sikkerhed. Du er med andre ord sikret et kvalitetsprodukt, som lever op til alle sikkerhedsmæssige krav og forventninger til en moderne kuffert.

 

Conwood - en seriøs bagageproducent

Conwood er en seriøs bagageproducent, der udelukkende anvender de bedste og mest solide materialer til udførelsen af kufferterne. Du er derfor garanteret:

 • Optimal manøvredygtighed takket være Conwood-Select 8-trac™-hjulsystem og XL-diameterhjul på 55 mm. Kufferterne kan rulle til siderne såvel som frem og tilbage - både ved brug af håndtaget og uden.

 • En elastisk, stødresistent og punktforstærket skal

 • CabinReady™ som sikrer, at kufferterne er forhåndskontrolleret og godkendt til at flyve med alle større flyselskaber såvel som de fleste lavprisselskaber. Dette betyder samtidig, at kufferten er sikret mod ekstra kabinetryk her. 

 

God tur!

Kvalitetskuffert fra Conwood

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail