Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Femø Kro

Vælg mellem 3 ophold på Femø Kro og glæd jer til 2-4 overnatninger inkl. 2-retters middage og cykelleje. Pris pr. person.

Ægte ø-stemning

Oplev én af Danmarks dejligste øer på første hånd med et ophold på Femø Kro. Øen byder på en helt særlig atmosfære med gennemført hygge, god mad og skønne naturomgivelser - alt sammen noget, der indbyder til ren afslapning for sjælen.

 

Femø er kendt for sine smukke, gamle huse og et virvar af små, hyggelige stier. Der er kun 35 km offentlig vej på Femø, og det er derfor oplagt at udforske øen på cykel - kroen har 20 nye Kildemoescykler til udlejning.

 

Vælg mellem disse ophold:

Ophold 1:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters middag begge aftener
 • Morgenmad begge dage
 • 1 dags cykelleje

DEALpris 1.298 kr.

 

Ophold 2:

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters middag alle aftener
 • Morgenmad alle dage
 • 1 dags cykelleje

DEALpris 1.945 kr.

 

Ophold 3:

 • 4 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters middag alle aftener
 • Morgenmad alle dage
 • 1 dags cykelleje

DEALpris 2.595 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Værelserne ligger i et nyere anneks overfor selve kroen. 

 

Velkommen til Femø Kro

På Femø Kro bliver I indlogeret på et dejligt værelse, som er beliggende i et tilstødende anneks på den anden side af vejen i forhold til selve kroen. Alle værelserne er ikke-ryger værelser. I annekset er der også en opholdsstue med tv.

 

Annekset er bygget på sydvendt skråning med udsigt over Femø og Smålandshavet. 

 

Mulighed for ø-hop

Hvis I vil på ø-hop i Smålandshavet, kan I med fordel henvende jer til Femø Kro inden jeres ophold, og så hjælper de gerne med at arrangere det til en fordelagtig pris. På den måde kan I komme helt tæt på de små, skønne øer, Danmark har at byde på.

Her kan I opleve den lokale charme og udforske den smukke natur, der strækker sig så langt, øjet rækker. Glæd jer til en tur, I sent vil glemme.

Har dette interesse, kan I enten skrive en mail til femoe@femoekro.dk eller ringe til tlf.: 54 71 50 09.

 

Femø på kryds og tværs

På Femø er naturen og øens bakkede morænelandskab et af de store trækplastre, og det opleves bedst til fods eller på cykel. 

 

Femø har et omfattende stisystem, hvorfra I kan opleve øens undere - blandt andet Bækkenet, der blev skabt af istidens smeltevand. 

 

Femø ligger i det østlige Danmark, lidt nord for Lolland. Der er direkte færgeforbindelse fra Kragenæs på Lolland til Femø, og sejlturen tager ca. 50 minutter.

 

Undervejs kan I nyde det fantastisk rige fugleliv og en pragtfuld udsigt over Fejø, Askø og Lilleø. Hvis I er heldige, bliver færgen måske fulgt på vej af et par legesyge marsvin.

 

Hvis I skal have bilen med over, er det vigtigt, at I husker at reservere plads på færgen. Besøg www.lollandfaergefart.dk for at se afgangstider.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle kroens åbningsdage til og med den 1. juni 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen. Bemærk: Opholdet kan ikke benyttes i uge 31.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Femø Kro.

 • Weekendtillæg ved ophold, der går ind over fredag og/eller lørdag: 300 kr. pr. ophold
 • Højsæsontillæg fra uge 25-35: 300 kr. pr. ophold
 • Medbringelse af hund: 300 kr. (skal forudbestilles)
 • Færge-turistbillet med rabat til Femø, Fejø og Askø: Forhør dig direkte hos Femø Kro
 • Takeaway sandwich: Kan bestilles på kroen

 

Reserver jeres ophold hos Femø Kro på https://9be5ed595bbf05f2.sirvoy.me/. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Det med småt

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Femø kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

God fornøjelse!

Ophold på Femø Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail